[]

Sigaranın kendisini değil de içme anını sevmek

Sigaranın kendisinden nefret ediyorum. Zaten bırakalı da çok oldu. Vücudum hiçbir zaman sigarayı kabul etmedi zaten. Canım falan da çekmiyor. Ama o içme anını çok seviyordum. Hala da o yüzden aklıma gelir. Tam şu anda yakacaksın bir sigara denilen anlar var ya. İçmesem bile o an sigara yakmak çok keyifli oluyor.

O an aklıma geldiğinde başka şeyle ilgilenmeyi falan denedim olmuyor ama. O meşgalenin yerini başka meşgale tutmuyor. Fiziki olarak canım sigara çekmese de bu dürtüden kurtulamıyorum.

Nasıl yapsak onu? Nasıl kurtulsak?

 
o kadar guzel degil. degecek kadar degil, yani... hayali kendisinden guzel, oyle diyeyim.


  • o da olur  (27.05.14 02:22:27) 
günde içtiğim sigaların dörtte birini dumanla oynamayı sevdiğimden, zipponun sesini sevdiğimden, izmariti dövmeyi sevdiğimden vs içiyorum. alışkanlık dedikleri bu zaten. strese yardımcı dedikleri şey de bu oluyor. sigarayı içerken bi beş dakikalığına da olsa başka bir şeyle uğraşıyorsun, kafan dağılıyor.


  • tescillimarka  (27.05.14 02:30:35) 
içine çekmeden iç en güzeli o zaman.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (27.05.14 03:07:07) 
Ben de o anı seviyorum. Hatta erken bitmese keşke diyorum bazen.


  • sevgili sen masada değil yatakta güzelsin  (27.05.14 03:52:11) 
duşundum de bende de aynı sorun var ha, ne biliyim bi manzara fotosu görüyorum, adam dağa çıkmış manzarayı izliyo. lan orda ne sigara içilir ha diyorum. keşke şu sigaranın zararsızını yapsalar, nefret ediyorum, zararlarını görüyorum ama o yemekten sonra sigara, tek başına kalınca sigara, bunlar olmadan napardım bilmiyorum.


  • trajikomix  (27.05.14 09:57:18) 
bana kalırsa cuğara çok boktan bir şey fakat "şimdi bir cuğara olsa ne içilirdi be!" lafını ben de kullanıyorum bazen. bana içiliş anı çok karizmatik geliyor. hele bir de cuğara zippo ile yakılmışsa... oyoyoyoy!

ama tüm bunlar kendisinin ağızda bıraktığı tadı, sağlığa etkisini vs. değiştirmiyor.

o yüzden;
iç:"oo malbuş, alırım bi dal"
dış:"hassiktir lan, külfetin getirinden daha fazla. düşünmüyorum, siktir git."

bu şekilde alıştır kendini derim.
  • papillon7  (27.05.14 10:45:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.