[]

video hazirlama

Resimden video olusturma efekt vererek nasil baslayabilirim ? moviemaker bu tarz efektleri vermeye yeterli olmadigini dusunuyorum.
Ornegin su reklam filmi www.youtube.com
nerede hazirlandi sizce ? Saniyorum bunlar resimlerden videoya efektlerle donusturulmus. Free bir software kullanarak bu tarz birseyler nerede hazirlayabilirim?
Tesekkurler

 
after effects.


  • all girls dream  (27.05.14 01:17:04) 
Peki bu programi ogrenmek uzun sure aliyor mu o ornek video gibi birsey hazirlamak icin ? Eger uzun suruyorsa daha amator alternatifleri var mi ?


  • deneme12345  (27.05.14 01:35:48) 
videocopilot.com after için iyi kaynak toorent'te var videoları. Ama yemez gibi geldi bana :) sen ulead yada edius gibi bişi baş bence ;)


  • 83mxx  (27.05.14 01:43:09) 
Yiyecek ya da yemeyecekten kastin nedir bilmiyorum ama onerdigin programlarda hazirlanan text videolarini inceledigimde movie maker dan bir farklari yok. Anlasilan after effects ogrenmek icin biraz zaman harcayacagiz. Saolun


  • deneme12345  (27.05.14 01:54:51 ~ 01:55:08) 
Bilader mobilim videoyu izlemedim ancak dediğin gibi moviemaker gibi birşeyse hiç kasma after yada cumbastion tarzı compasiting programları ile onlar soğutur yeni başlayan adamı. 3D falan onlar. Ve amaçları senin bahsettiğin şey değil zaten. Örnek veriyorum 3D ortamda çizilmiş mesh bir nesneyi videoya gömmek için kullanılıyor o programlar. Mesela bullet time olayı. Sen bildiğin montaj işi yapacam diyorsun ulead işini görür ama illa profesyonel montaj diyorsan edius. İkisindede yeşil perde olayı falan var ne istiyorsan artık yazı fotoğraf müzik ne istiyorsan istediğin gibi göm ayarla alfa kanalı bak dalgana. After/combustion gerçekten profesyonel işi heves kaçırmaya birebir...


  • 83mxx  (27.05.14 02:06:18) 
Benim amacimi yanlis anlamissin. Montaj vs gibi bir amacim yok.
Diger yandan movie maker gibi birsey dedigim senin onerdigin programlardan bahsediyorum. Ornegin corelin destekledigi edius a detayli baktim fakat hazirlanmis text effectleri pek hosuma gitmedi.
Text effectlerinin ya da resim oynatma effectlerinin agirlikta olacagi bir tanitim videosu cekmek amacim. Ama arastirdigim kadariyla after effects in ogrenmesinin ya da bu tarz basit isler yapabilmenin cok kisa zamanlar alabilecegini soyluyor dunyadan farkli insanlar tabi bilemiyorum.
  • deneme12345  (27.05.14 02:13:44) 
:) sen bilirsin ama ben tekrar edeyim amacın fotoğrafları effectle birleştirip sağına soluna yazı eklemek ve altına müzik koymaksa senin işini ulead on numara görür. Fazlası zarar. Ki text effectleri plug-in uleadta bul indir plug-ini çok basit. after da ilk yazıyı eklemek istediğinde başına nasıl bir iş aldığını göreceksin. En olmadı final cut pro ve avid e de bir göz at tavsiyemdir. Ama after diyorsan git cumbostion öğren daha prosu yok :)


  • 83mxx  (27.05.14 02:35:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.