[]

Bi Makyaj Yapmak Bi Kızı Bu Kadar Değiştirir Mi Ya

Uzun zamandır internette takip ettiğim ve muhabbet kurduğum bir kız vardı. Fotoğraflarda çok hoş gözüküyordu ve hafif tombul ve uzun. Kendisi ile skype chat bile yapmamıştım.

Ev adresini ve işten çıkış saatini muhabbetimiz sırasında öğrenmiştim. Bi tane peluş ayı alıp evine gittim, dışarda pusuya yattım. Bu kapısını zorlarken arkadan süpriz yapayım dedim şok oldum yaa :S makyajsız yakaladım istemeden.

Yakından giydiği elbisede çok zayıf görünüyordu ve kısa boylu.
Yüzüne baktım bi defa fotolardaki gibi bembeyaz tenli değildi. Gözlerinin etrafı yağ bezeleri, burnu, sonra dudakları bi acayipti, böyle kapkalın acayipti ya, oysa fotolarda çok güzel görünüyordu.

Sonra ben bununla hep internette görüştüğüm için değişik hayal etmiştim. Mimikleri ve el hareketleri acayipti ama benim şok olduğum bir makyaj bu kadar nasıl değiştirir bi hatunu arkadaş yaaa :/

 
Ahahahaha:))))pelusu ne yaptin pelusu:))) bak internetteki resimlere kanma.o resimler genelde 6 aylik oluyor.o arada mecburen kortizon tedavisi goruyolar.o yuzden.saglik meselesi yani.


  • duptıs  (26.05.14 20:23:34) 
İşte biz buna fotoşok etkisi diyoruz, instagram efekti diyoruz falan filan. :)


  • barbara herhalde barbara manken olan  (26.05.14 20:24:27) 
fotoğraf aldatıcıdır hacı. yıllar oldu, bi öğrenemediniz şunu. bülent ersoy'u bile güzelleştirebilen bir şey ayrıca makyaj, ne umuyordun ki?


  • devilred  (26.05.14 20:27:43) 
ahahahahahahahahahahahahahahha o kadar inanamamışsın ki gelmiş burda soruyosun birde ahahahahahahahahhahaha kıyamam sana ahahahahahhahahahahahahahahahhaha

cevap: evet değiştirir. ahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahaha.
  • blossom  (26.05.14 20:28:14) 
kız çirkin miymiş, kilolu muymuş? hemen kaç.

telefonunu değiştir, ev adresini değiştir, interneti, bilgisayarı kapat.

canını kurtar.
  • mea maxima culpa  (26.05.14 20:52:03) 
Lütfen sağ okla devam ediniz :p

imgur.com

Soruya cevap: EVET :D
  • pandispanya  (26.05.14 20:57:18) 
aslında öyle çok profesyonel bir makyaj olmadığı sürece çok da bi değişim olmuyor güzel yine güzel çirkin yine çirkin, hatta güzeli daha da çirkinleştiren birşey makyaj. ama fotoğraflarda aldatıcıdır tabii


  • feykalade  (26.05.14 21:09:53) 
O da şimdi peluşla gelmiş ergen yhaa, kovacaktım zor tuttum kendimi diye seni anlatıyodur.


  • naapsam  (26.05.14 21:19:55) 
peluşla kapıya gelen adam.

biraz manyak stalker bir tipleme olarak aklında kalacaksın.
  • efrasiyab87  (26.05.14 21:33:31) 
yalnız kız gerçekten ucuz kurtulmuş. verilmiş sadakası varmış ki o an makyajsızmış :)

tanımadığı etmediği adam kapısına elinde peluş ayıyla gelmiş. kapıda pusuya yatmış, saklanmış, kapıyı açarken üstüne atlıyor. korku filmi gibi yeminle.
  • mea maxima culpa  (26.05.14 21:38:55) 
ya benim bile kapıma peluşla gelen olmadı be. ne kızmış..


  • buiret  (26.05.14 21:47:44) 
roman polanskinin apartman uclemesine yanci cikarsin sen. takip etmissin, ilik gibi elinde pelusla kizi apartmanda kistirmissin. sizce cok ezik gorunmus muyum diye soracagin yerde kizin yag bezesini soruyosun hahaha.

degistirmez bence o kadar abartiyo olabilirsin
  • madeleine elster  (26.05.14 21:49:41) 
Offff okudukça gülüyorum ya


  • naapsam  (26.05.14 21:56:24) 
Makyaj, külotlu muz çorap. Bu ikisi çok şeyi yanlis görmemizi sagliyorlar.


  • sevgili sen masada değil yatakta güzelsin  (27.05.14 00:17:06) 
abi hem güldüm hem üzüldüm sana, kusura bakma ya gece gece ahahaha.

abi malesef kadın giyim ve kozmetik + fotograf efektlerinden dolayı işin boku çıktı, düşün bir de sabah yanında yatarken öyle görseydin neyse ki erkenden farketmişin.

benim korkudan uçuk çıkaran arkadaşım var. (ciddiyim)
  • exodia  (27.05.14 00:43:35) 
kaçarak uzaklaşsaymışsın hemen


  • matematik koyu  (31.05.14 11:57:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.