[]

nasıl nokta atışı uzağa tükürülür

Arkadaşlar ben iyi tukuremiyorum. Tek balgam gibi değil de parça parça etrafa saçılıyor. Bunun taktiği nedir ?




 
tükürme zaten. bu, marifet mi?


  • ben smyrna  (26.05.14 19:55:32) 
Sokakta tükurmücem. Kırsal alanda. İnsanlardan uzakta kendimle doğayla baş başa kaldığımda tükürmek için.


  • kelepir  (26.05.14 19:58:15) 
yivrançsın! demek ki balgam çıkarmayı bilmiyosun. balgam mermi kimin gidiyo tek parça. hele biraz da üst solunum yolu enfeksiyonun varsa daha şugar olur.

bi de alttaki soruya verdiğin cevapnan, sorduğun bu soru biraz farklı olmuş.
  • compadrito  (26.05.14 19:59:56 ~ 20:01:27) 
Bi kere agzinda biriken tukuruk olmayacak, bogazinin dilinin derinliklerinden balgam cekeceksin. Sonra o tukurukle birlestirip top yapacaksin dilinin ucuyla sonrada tukureceksin. Ama tuu diye tukurursen sacilir, daha cok tii gibi tukureceksin. Iyy midem bulandi amk ama yine de tukurmeyi bil yaris falan yapilirsa boynun bukuk bakma


  • cometome  (26.05.14 20:13:00) 
duyurunun boku çıktı.


  • zam sampiyonu domates  (26.05.14 20:50:55) 
Duyuruyu sizden öğrenecek değiliz. Burdan yetkililere sesleniyorum ve göreve davet ediyorum. Yukarıdaki cevap niye silinmiyor acaba.


  • kelepir  (26.05.14 20:53:26) 
Once cevap vereyim. Disinin arasindan tukuruluyo demisti arkadasim.

Meraktan soruyorum.
Neden tukureceksin? Ben yillardir hic tukurmedim. Merak ediyorum tukurme ihtiyaci hissedenleride. Eksikmisim gibi geliyor.

Lisede bir cocuk cok uzaga tukururdu. Bende merak edip denedim ceneme filan bulastirmistim.

Yakin zamanda da esnerken bir arada agzima kara sinek carpti sahi. O zamanda telasla denedim. ceneme bulasti akti dusmedi bide..


Ama lisedeyken arkadasa sormustum. Disinin ordan dilinle tcik diye carptirip yapcan diye tarif etmisti. Yapamamistim ben ama. Bol sans.
  • ibomiu  (26.05.14 20:56:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.