[]

İzmirde Outlet ya da Seri Sonu Mağazaları..??

Arkadaşlar öss için İzmir'e geldim fakat sınav vakti giyebileceğim rahat bişey getirmemişim burdada eşyam yok pantolonla sınava girmekte sıkıntı yaratıyor bu kadar bahane bulmuşken 1 tane alt eşofman alıyım diyorum ama sezon ürünleri 100 liradan aşşağı değil. İzmir'de nike ,adidas seri sonu outlet mağazaları nerde var acaba?? Konak'ta ki barçına baktım bişey bulamadım varsa bildiginiz yarın bi koşu gidip alıyım.




 
bir günün koşuşturmacayla geçmesin bence, orada burada outlet ara, şuraya sor vs zor olur gibi. sen yarın kemeraltı'na git 10 tl'ye al kendine çakma bir eşofman, ondan sonra sınav bitince ararsın rahat rahat. bulamazsan falan boşuna strese girme yarın.


  • sen git ben geliyorum  (12.06.09 21:07:10 ~ 21:08:50) 
karşıyaka sahilde körfez'in sahildeki sokaktan içeri girince bir tane adidas outleti olması lazımdı.bir de havaalanını geçtikten sonra karabağlar tarafında vardı.


  • şaman  (12.06.09 21:11:05) 
teşekkür ederim karşıyaka'ya gidebilirim ama daha farklı yerlerde bilenler varsa onlarıda gezebilirim.Zaten yarın dinlenme moral motivasyon amaçlı kafa dağılsın diye de egzinmek istiyorum.


  • magmageme  (12.06.09 21:26:58) 
  • sijwocaq  (12.06.09 21:39:59) 
Eğer altında araban varsa aydın yolu üzerinde birsürü outlet mağazası oldugunu biliyorum.ama hangi markalar var fiyatlar nasıl hiçbir bilgim yok.


  • quasimodo  (13.06.09 00:54:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.