[]

Bursa'da ingilizce kursu

selam, 17 yaşında bir öğrenciyim hiç ingilizce kursuna gitmediğim halde amerika kültürüne film, dizilerine hayranlığım sayesinde ingilizcem oldukça iyi,yazışma olarak hemen hemen istediğim cümleyi rahatça kuruyorum. Çoğu internetten olmak üzere bir sürü yabancı arkadaşim oldu, konuşuyoruz hala. Ama yazılı konuşurken de takıldığım oluyor.
Ama pronounce olarak hiç pratik yapma şansım olmadığı için zayıfım, hiç akıcı değilim. Düşüne düşüne konuşuyorum, aksanım da kötü doğal olarak. Bursa'da kesinlikle tavsiye ettiğiniz ingilizce kursu arıyorum.
Amacım okuldaki sınavlardan 100 almak değil, kendimi geliştirmek tabi. Yabancı biriyle akıcı bir şekilde ingilizce muhabbet edebilmek mesela. Aşırı istekliyim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.


 
Kurs önerisi veremem. İyi araştırmalısın.
Diğer yandan Gönüllü Hareketi Derneğinin düzenli İngilizce Konuşma Klüpleri oluyor. En son hem Amerikalı, hem de Polonyalı Gönüllüleri vardı organize eden. Hem Nalbantoğlu ofisinde, Hem de Görükle Gençlik Merkezi'nde. Şu ara durum ne bilmiyorum ancak ayrıntılı bilgiyi;
gonulluhareketi.org
goruklegenclikmerkezi.org adreslerinden, facebook ve twitter adreslerinden alabilirsin.

Edit: Bu mesajı yazdığın günün akşamı konuşma kulübü gerçekleştirilmiş mesela Nalbantoğlu'da.
  • cliquot  (26.05.14 14:59:35 ~ 27.05.14 08:39:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.