[]

apple sleep/wake replacement program

bu program kapsamında cihazını değiştiren var mı?

zorlu centerda kapsama giriyorsa tuşu değil de direk cihazı swap cihazla değiştiriyorlarmış. kozmetik durumu ne olursa olsun. benim iphone'da 2 seneye yaklaşı kozmetik problemleri var, şu kapsama da giriyor, gidip değiştireyim dedim. yapan var mı?

ssl.apple.com

 
arkadaşımın arkadaşı sıfır cihaz aldı. Refurbished olarakta vermiyorlar sıfır veriyorlarmış


  • Sskywalkeremre  (26.05.14 12:51:52) 
iyi bari gidip şansımı deniyim, bu cumaya randevu var. buraya cevap olarak yazarım durumu.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (26.05.14 12:55:46) 
aynen degistirirler. tr'de tamir etme ekibi falan yok cunku direkt kutusunda yeni veriyorlar.


  • hjarteblod  (26.05.14 14:54:23) 
dün gittim apple store'a sonuçları yazıyorum.

artık sleep tuşundan dolayı değişim yapmıyorlar, appledan uyarı almışlar, apple sağlam telefonları eline alınca bu ne amk niye değiştirdiniz bunları diye fırçalamış bunları. bitane toolumuz var onunla bsaıyoruz her tarafına bir kez bile tutukluk yaparsa değiştiriyoruz dedi eleman. benimki sapasağlamdı tabi. bu sebepten ötürü değiştirmediler.

bataryası kötü gidiyordu telefonun, extended testler falan yaptı batarya için, değerler normal gözükmesine rağmen 10 dakikada %10dan fazla azalma oldu şarjda, bu sebepten ötürü batarya değişim yazdı, 1 saat sonra gel dedi. 1 saat sonra gittim. sana bi sürprizim var senin telefonu değiştirdiler dedi.

telefon değişmiş oldu fakat sleep tuşundan ötürü değil.

not: genel bilgilendirme olduğu için tik atıyorum.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (31.05.14 16:56:05 ~ 16:56:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.