[]

Bu fotoğrafta bi kıllık seziyor musunuz?

Hello duyuru. Annemle babam kendilerine bir Tanzanya tatili ayarladılar üzerinize afiyet. Bana da otel bakmak ve diğer ayrıntı işler düştü. Bu Tanzanyalı otel sahiplerinin hepsi gerçekten ilginç insanlar. Otelin sahilinin olup olmadığını veya odalarının manzarasının nasıl olduğunu öğrenmek için akla karayı seçiyorsunuz halbuki biz buna çok önem veririz yani enteresan. Neyse şimdi bir otel bakarken dikkatimi çekti.

otel bu
goo.gl

12. ve 13. fotoğraflar beni işkillendirdi. Bu 13. fotoğraf neyin nesi allasen?
Render desen değil. Fotoğrafın fotoğrafını çekmişler herhalde diyecem ama perdenin arkasından gözüken de bi bina var kocaman.
Manzaraya önem verdiğimden soruyorum. Ayrıca Tanzanya hakkında bilinmesi gereken bir şey biliyorsanız duymak iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

 
tanzanya görevine giden tüm arkadaşlarım çok memnun döndü güzel diyorlar.
yarın sorarım kendilerine bilinmesi gerekenler şeklinde yazarım sana

  • basond  (25.05.14 21:49:18 ~ 21:51:42) 
Kıllık sezdim evet. Biri diğerinin photoshopla manzara eklenmiş hali gibi duruyor.

Aynı oda, ( eşyların konumundan, bitkinin tek çiçekli olmasına değin herşey aynı, oradan anlaşılıyor) ama manzara eklenmiş gibi resmen. Ama bu denli acemi olamaz değil mi?
  • old possum  (25.05.14 22:12:49 ~ 22:30:46) 
Once boyle bir duyuru vardi ona yazmistim www.eksiduyuru.com

Baktigin bolgede otelin sahili olmamasi lazim cunku onlerinde liman var.deniz manzarasi var ama o bolgedeki otellerin caddeden sonra olmalari lazim.yaniliyor olabilirim haritadan kontrol etmen lazim.

Resimler komik olmus
  • cizgilipijama  (25.05.14 22:23:11) 
www.tripadvisor.com

kullanıcıların çekmiş olduğu fotoğraflar var burada. nasıl bir yer olduğunu ve konumunu daha iyi görebilirsin.
  • rakomelo  (25.05.14 22:40:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.