[]

Spor

3 aydır spora gidiyorum, programım şu şekilde. 1'ler bi gittiğimde 2 ve 3 de aynı şekilde. Son karın kısmı ise haliyle her gittiğimde. Haftada 3 gün gidiyorum, protein tozu yok.

Yememe ve içmeme pek dikkat etmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim? Diyet tavsiyesi bile alabilirim. Kilo sorunum yok yğ oranım %7-8. Kol omuz vs gelişmeden memnunum ama karın sıkıntı.

imgur.com

edit: karın sıkıntı derken karnı eritemiyorum çok hafif göbek var ama ben six pack e doğru yola çıkmak istiyorum

 
öğün başı vücut 30-35 gram protein sindirebiliyor diye biliyorum. fazlası böbreğe işkence. ona da dikakt.


  • reavelyn  (25.05.14 20:58:05) 
100 gram tavuk etinde aşağı yukarı 25 gram protein var. birini duştan hemen sonra çak o kesin. ötekini de 2-3 saat sonra. sporu kaçta yaptığına göre de değişir tabi.


  • reavelyn  (25.05.14 21:13:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.