[]

yeni tanisilan arkadas

simdi bu gonul islerinden pek anlamam ben..bir arkadas araciligiyla bir kadinla tanistirildim. iyi kotu 3 4 saat gecirdik..ama bu zaman diliminde kadin tarafi surekli (daha dogrusu surekli degil ara ara ) is yerinden, ozel hayatindan, cevresinden filan erkek isimleri sayiyordu.

ahmetle surdaydik
mehmetle de sunu yaptik filan
veliyle gittigimiz yer degil mi orasi gibi..

sizce bu tur konusmalar neden yapilmistir. hani ben cok sosyalim havasindayim filan mi?

yoksa bak benim elimin alti guclu filan??

 
bazen sebep aramayacaksın, boş boğazlık deyip geçeceksin.


  • kaymaktutmayansicaksut  (25.05.14 23:19:53) 
çok altında bir şey arama bazen insan ne konuşacağını bilmeyip saçmalayabiliyor.


  • exodia  (26.05.14 01:22:05) 
ya kiz salaktir ya da kasarin onde gidenidir. eglenmek istiyorsan takilabilirsin, uzun sureli birini ariyorsan riskli bir durum, sonuclari seni yorabilir. mesela yolda bu cocuklardan ya da baska birine rastlasaniz, kiza sarilsa opse abuk subuk bir seyler soylese ya o adama kafa goz dalarsin ya da kizi orada birakirsin.


  • ubi dubium ibi libertas  (27.05.14 01:45:52) 
çok da kötü niyetli olmayalım bence konuşuyor işte baktı sen konuşmuyorsun geçen hafta ne yaptıysa sırayla anlatmıştır. kadınlar bazen acayip yoruyor insanı, bende dahilim hatta.
bide şöyle bir durum var arkadaş ciddi ciddi ilgilenseydi seninle ilgilenmiyormuş gibi yapardı daha çok dinleyen taraf olurdu. freud diyor ya bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır, o da seni ciddiye almaımş ahmetler mehmetler havada uçuştu bence kadın arkadaşımız ayşelerden fatmalardan da bahsetti ama algıda seçicilik sen ahmeti veliyi hatırladın ;)

  • burchak  (27.05.14 01:59:23 ~ 28.05.14 22:25:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.