[]

beş yıl oldu

aynı evde yasıyoruz ve gittikçe monotonlaşan bir ilişki. yani heyecan falan değil mesele. şunu yap bunu yap da sosyalleş falan da değil. ne biliyim anlamıyorum neydik ne olduk diyorum. mutsuz mutsuz surat asık oturuyor sabahtan beri. bu durum son bir kaç aydır sıklaşmaya başladı. ne oldu diyorum, üstüne alınma falan diyor. neyiz biz çıldıracam sinirden. onu öpmek bile eskisi gibi değil artık, hep mi böyle oluyor? her ilişkinin bugünlerde yüzleşmiş bulunduğum hazin sonu bu mudur? az önce ilerde düşlediğim hayat böyle bir hayat değil dedim, aynen benim de öyle dedi. ne yapmalı? sinema falan zart zurt demeyin lütfen. bu tür uzun süreli ilişki içinde bulunmuş veyahut bulunanlar fikir verirlerse memnun olurum. evli falan da olur. yaşım 23, erkek tarafıyım.

şimdiden eyvallah duyuru sakinleri.


 
erken yaşlarda bu kadar ciddileştirince işleri öyle oluyor işte. daha bi şey çıkacağını sanmıyorum o ilişkiden.


  • tescillimarka  (25.05.14 19:20:46) 
paran varsa, değişik bir tatil planı yapacaksınız. 5 yıldızlı otel tatilinden bahsetmiyorum, daha farklı bir tatil. tam nelerden hoşlanırsınz bilmediğim için konuyu pek açmadım


  • kamera motor  (25.05.14 19:21:04) 
zamanınızın hepsini beraber geçirmeyin, tatil fikri iyi ama beraber değil, ayrı ayrı yerlere ayrı zamanlar da gidin, özlem çekin azıcık. eğer tatil olmaz diyorsan bi annenin evine git 15 gün yada arkadaşında kal mümkünse o dönemde telefonda çok uzatmadan günde bir kere konuşun falan. kısaca; özleyin birbirinizi.


  • selam  (25.05.14 23:32:57) 
olay bitmiş. aranızda çözülmesi imkansıza yakın bi sorun olmadıysa, olay kendiliğinden bu noktaya geldiyse tatil, sinema vs. hiçbi şey kar etmez.


  • rocka rolla  (26.05.14 19:15:28) 
dükkanı kapatacan hacı, sizin ayrılmanız lazım artık.


  • siradisi00  (27.05.14 22:15:55) 
birbirinizden uzaklaşın bence bir süre. ayrılık değil ama farklı arkadaşlarla takılarak, bir süre çok az görüşerek deneyin. özlüyorsanız umut var demektir.


  • strangerinhere  (27.05.14 22:26:00) 
ayrı yaşayın ilişki düzelir.


  • matematik koyu  (31.05.14 12:01:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.