[]

ekşifink nedir?

nedir? nasıl kullanılır? diye bir butonu var ama bi işe yaramıyor yani kendini gizliyor ben anlamadım ne işe yaradığını üye olmaya da korktum biri bana yol göstersin elimden tutsun istiyorum;=)




 
korkulucak bişi yok korkma! :) Fink sozlukte gordugun entryleri kaydetmeni sağlayan bir fasilite once mozillana greasemonkey yukluyosun sora eksifink in eklentisini sora entrylerin altında kaydet butonu cıkıyo beğendiklerini ileride okumak/kullanmak icin saklayabiliyorsun


  • vaevictis  (12.06.09 15:21:50) 
firefox kur.
greasemonkey eklentisini kur.
ekşifink scriptini kur. entrylerin altında kaydet diye bir buton çıkacak.
beğendiğin entry'de bas ona, acıma. ekşifink kaydetsin senin için.
bir de account alırsan sitesinden senden başkası göremez kaydettiğin entryleri, öteki türlü herkese açık oluyordu yanlış hatırlamıyorsam ya da değişmediyse.
  • electropie  (12.06.09 15:31:00) 
peki benim beğenip sakladığım o entryleri başkaları da görebiliyor mu? (garantili cvp isterem) ;)
entry bir şekilde silinirse (gg, kendi kendine vs..)finkte de silinir mi?

  • neira  (12.06.09 15:31:18 ~ 15:32:21) 
len ctrl c- ctrl v notepad üçlüsünü kullan =)


  • atrin  (12.06.09 16:40:10) 
öyle yapıorum ama bazen üşeniyom ne edem:)


  • neira  (12.06.09 16:55:10) 
senın sakladıgın entry leri baskaları gormuyor.


  • bryan fury  (12.06.09 17:51:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.