[]

bu cikarimi neye gore yapiyorlar? (videolu soru)

bugun bircok yerde Nuri Bilge Odulu nu Soma ya adadi. diye haber gecti. normalde sallamadigim ensonhaber de gordum bu yaziyi ama t24 de ayni seyi yapinca killandim. siz de izleyin bakalim ben mi kaciriyorum acaba NBC konusmasinin herhangi bir yerinde Soma ya da Madencilere referans veriyor mu? those who lost their lives last year diyor ustune basa basa madencileri kast etse recently falan derdi. siz ne dusunuyorsunuz?
t24.com.tr
(NBC nin Cannes da Soma yi hatirlatan kirmizi hali goruntulerini elinde Soma hashtagli kagitlar tuttugunu falan biliyorum ama soru burda baska.)

ha bir de ntvmsnbcde de benim anladigim gibi verilmis haber
www.ntvmsnbc.com

 
alcaklar? ne bekliyoruz?


  • o da olur  (25.05.14 11:27:06) 
alcak olan kim?


  • rentts  (25.05.14 11:28:40) 
alcak olanlar, mevzubahis haberleri yapanlar.


  • o da olur  (25.05.14 11:33:14 ~ 11:33:48) 
ben de canal+'de izlemiştim " Je tiens à dédier ce prix à la jeunesse de Turquie, à toutes celles ou ceux qui ont perdu la vie au cours de l'année qui vient de s'écouler " gibi bir şey demişti yanlış hatırlamıyorsam. üzerine basa basa madencilerden bahsetmiyor ama geçen yıldan bugüne kadar ölen insanlara ve türk gençliğine adıyor gibi anladım ödülünü. ama haber siteleri haber yaparken adamın ağzından çıkanı çevirmeli. çıkarım yapmak okuyucuya kalsın.


  • kırmızıkaşekaban  (25.05.14 11:33:57) 
yahu fransizca soylenen sey zaten NBC nin ingilizce konusmasinin simultane tercumesi, ingilizcesini zaten duyuyoruz fransizcaya tercume etmeye gerek yok.
@comptrol
ben oyle dusunmuyorum (yani soma yi dahil ettigini dusunmuyorum) young people of turkey derken gezide ve sorasinda olenleri kast ettigini dusunuyorum.
@o da olur
t24 su memlekette adam gibi habercilik yapan bir kac siteden birisi onlara alcak demek biraz siglik olur. alcak tanimini hak eden tonla haber kanali sitesi vs var. ama t24 bunlardan biri degil.
  • rentts  (25.05.14 11:58:28 ~ 12:00:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.