[]

detaylı yoğun ince ve çok düşünen insan?

merhaba degerli duyuru insanlari.
detaylı yoğun ince ve çok düşünen insan dendiginde akliniza ne geliyor? siz oyle biri misiniz? dozunu kacirmamak kaydi ile yogun dusunmek ve insanlara incelik gostermek, sizce kisinin kendisine uzun vadede zarar verir mi? beni soracak olursaniz bir suredir etkilesim halinde oldugum tum insanlarin davranislarini, konusmalarini ve kullandiklari kelimeleri detaylica dusunuyorum ve mana cikarmaya calisiyorum. bu durum da ister istemez beni yoruyor ve hayal kirikligi yasatiyor. sizce ben olmasi gerekeni yapiyorsam neden cok yoruluyorum? yoksa yapmam gereken bu degil mi? cevaplar icin simdiden tesekkurler.



 
obsesiflik. ben de çok takardım her şeye yavaş yavaş köreltiyorum daha mutluyum.


  • argent dawn  (25.05.14 00:20:11) 
Evet o kişi benim. Galiba bu yüzden şişmanlamıyorum hatta. Resmen enerji harcıyorum yani. Ama bu normal değil. OKB olabilir. Uzmana gözükmek gerekebilir.


  • pandispanya  (25.05.14 00:20:45) 
düşündüğün şeylerin sana bi faydası yoksa yorma kendini..

aynı minvalde sanırım konfüçyüs de konuşuyordu..

diyordu ki:

madem bir sorunun var ve o sorunun bir çözümü var.. o halde düşünme.
madem bir sorunun var ve o sorunun bir çözümü yok ..o halde düşünme.

gibi..

ya da ben uyduruyorum.. bilmiorum
  • Lirazervatif  (25.05.14 00:26:42) 
her şeye "aynı ben!" diye atlamaktan hoşlanmıyorum ama evet bu tam olarak benim. "tamamdır görüşmek üzere." yazsa birisi, nokta koyduğu için geriliyorum mesela. gergin ya da agresif olduğunu falan düşünüyorum. lan halbuki ne yazsın adam amk, cümle kurmuş noktayla bitirmiş işte? sırf bu yüzden hiç tarzım olmamasına rağmen gülücük, o.O gibi bissürü salak subuk ifade kullanıyorum karşıdmakinin de benim gibi deli olduğunu düşünüp.

yapman gereken elbette ki bu değil. karşındakinin söylediklerinden tamamen bağımsız, kendi kafanda kurduğun şeylere göre hareket etmeye başlıyorsun. uzman değilim ama insanı şizofreniye götüren budur diye düşünüyorum. nihayetinde, gerçek insanlarla ve fikirlerle olan bağlantını kaybetmeye başlayıp sadece kendi kafanda yaşar hale geliyorsun. bu tehlikeli ve anlamsız bir şey. sağlıksız bir kafanın ürünü. kırılmış bir fanın soğutması.
  • pescador  (25.05.14 00:30:38 ~ 00:31:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.