[]

macbooku monitöre bağlamak

selam gençler,

bir monitör aldım markası apple olmayan. dvi/vga girişli ya da çıkışlı her neyse. ben şimdi bunu macbooka bağlamak için nasıl bir kablo alayım? illa apple marka kablo almam lazım mı?

macbookumun thunderbolt girişi var. bir de apple marka monitör var işte ama kablom yok diye kullanmadığımdan bakmamışım girişine çıkışına. almışken mesela ona da uysa, bir de aynı kabloyla macbooku okullarda falan olan projecktörlere bağlayabilsem ne de güzel olur di mi?

çok şey mi istiyorum?

 
dönüştürücü alman gerekiyor, urun.gittigidiyor.com şu tarz bir şey işini görür, ben grey aldım yazıcıoğlundan, gg'den böyle bir şey almışlığım da var ikiside sıkıntı yaratmadı.


  • Celestial  (24.05.14 21:01:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.