[]

Kedimiz hasta

Linkte fotografi gorulebilecek guzel mi guzel kedimiz hasta. Ancak bulundugumuz yerdeki veterinerler genelde bastan savma cevaplar veriyorlar ve sorunlar oldugu gibi duruyor. Belki aranizda akil verebilecek birileri vardir diye yazmak istedim.
Kedimizi ilk aldigimizda (evet satin aldik kendisini ama bir petshop`tan degil, ozel bir breed house dan) 3 aylikti ve saglikliydi, sonra 6 aylikken kusmaya basladi, o zaman yasadigimiz sehirde iyi bir hayvan hastanesinde birkac gun serum yedi, bize karacigerinde bir problem oldugunu ve gececegini soylemislerdi. Sonra uzun zaman hic saglik sorunu olmadi, 1 yasini gectiginde ayda bir, iki ayda bir epilepsi nobetleri gecirmeye basladi. Bu da bazen seyreklesti bazen siklasti, sonra ara sira kusmaya basladi, son donemlerde kusmalar daha da fazlalasti.
Burada gittigimiz veterinerler genelde baslarindan savdilar bizi, ultrason vb. imkanlari olmadiklarindan yardimci olamayacaklarini soylediler, biz de oylece kaldik.
Sizce kedimizin nesi var? Arada bir gecirdigi epilepsi nobetleri ve farkli zamanlardaki kusmalari ne anlama gelebilir? Bazi veterinerler beyin tumoru olasiligindan soz etti ama kedinin dengesi, oyunculugu filan iyi. Sadece nobet gecirdiginde ya da kustugunda 1 gun boyunca evde bir kuytuya gecip dinleniyor, sonra normale donuyor.
Ek bilgiler: Ev kedisi, disari cikmaz. Su anda 3 yasinda. Kisirlastirilmis erkek. Asilari tam. Russian blue.

Nazar mi degiyor guzel kedimize?
www.eksibition.org

 
veterinerlik fakültelerine gitmeniz bnce iyi olabilir. nerde yaşıyorunuz bilmiyorum ama suadiyedeki anatolia hayvan hastanesini önermişlerdi bana zamanında. imkanları genişmiş bık bık denmişti. neyse, umarım iyileşir kediik:(


  • ayyh geldi beyler kacin  (24.05.14 16:58:44) 
yok, Turkiye`de degiliz. Oyle bir imkan ne yazik ki yok.


  • kartonpiyer  (24.05.14 17:09:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.