[]

ucuz ama etkili acnelyse gibi ilaç

Bu merhemlerin ne kadar ucuzsa o kadar etkili olduğunu keşfettim. 6-7 liralık dandik ambalajlı merdiven altı imalat gibi duran acnelyse çok iyi mesela. Sivilce, yara izi gibi yüzdeki kızarıkları geçirecek bildiğiniz krem var mı ?




 
acnelyse gerçekten çok riskli bir ilaç. doktor yazmadıkça kullanmayın öyle bir yanma kararma yapıyor ki (incecik sürseniz bile) sonra geri dönüşü yok çok ağlarsınız.
sivilce konusu farklı bir konu. uzmana danışın.
biraz paraya kıyın bioderma ürünlerini kullanın. buna ek olarak cilt onarıcı Cicaplast var La Roche-Posay'in.

edit: hıhı sürün sürün başta ben de iyi geliyor sanıyordum
  • female demon  (24.05.14 12:04:48 ~ 13:49:03) 
kac merhemi, kac farkli kiside, kac zaman denediniz? deli olmayin. acnelyse ile muhtesem yaniklara sebep olabilirsiniz.

akne icin avene-triacneal, yara izi icin madecassol deneyebilirsiniz.
  • o da olur  (24.05.14 12:10:56) 
2 günde 1 kez akşam çok ince sürünce bir şey olmuyor acnelyse. Sivilceler geçti. Ama izler var onlar için de ilaç arıyorum.


  • kelepir  (24.05.14 12:47:02) 
izler için expigment, gece sürülüyor.


  • fallopian  (25.05.14 00:02:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.