[]

Lazer epilasyon

herkese iyi geceler, omuz baslarinda ve gobekte olusan tuyler problem olusturmaya basladi, deri altindan sivilcemsi ufak top seklinde sislik agri oluyor surekli. buna son vermek icin tuyleri aldirmayi planliyorum bildigime gore lazer epilasyon bu is icin kesin cozum bir kac seans sonrasinda. ancak fiyatlar konusunda bir fikir almak istedim bildigi olan kisilerden.




 
Tüm vücut cillop gibi 10 seans 1000-1500 arası, koltuk altı da 10 seans 100 lira. Alanın büyüklüğüne göre hesapla artık.


  • Lim5  (24.05.14 01:14:58) 
yaza doğru kampanyalar oluyor çünkü lazer işleminden sonra güneş görmek tehlikeli olduğundan kimse yaptırmıyor. evden pek çıkmayan biriysen yazın yaptır. bide şehir şehir fiyatlar çok fark ediyor. son olarak Alexandrite cihazını tercih etmeni öneririm ve mutlaka kaliteli bir yere git.


  • alaimisema  (24.05.14 10:16:43) 
kılın tipine göre değişir seanslar. ben 4 seansta tamamen bitirmiştim 2 seansta kol altları gitmişti. kıllarına bakmaları gerek onlar söylerler. ama cildin beyazlığı burda daha önemli tabi beyazsan daha çabuk biter.
birde eğer tenin beyaz ise alexandrite süper eğer ki esmer yada buğdaysan diode lazer tam sana göre ve sıfır acısız her kılı görüyor. bu ikisi dışındaki aletlerle sakın olma kazıklanırsın.

  • bal dok yala  (24.05.14 11:59:29 ~ 12:03:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.