[]

Pakistan/Pakistanlılar Size Ne İfade Ediyor?

söyler misiniz düşüncenizi?




 
pakistan, ülke olarak çok güzel bence. halkı hakkında fikrim yok. Gitmeyi çok istiyorum ama tek gidemeyecek kadar güvenim yok.


  • dessy  (24.05.14 00:43:20) 
Yolda giderken askerler sizi durdurur.

Kimsin der Türküm dersin.Saygıyla aralarında fısıldaşırlar ve tam yol verilmek üzereyken genç bir subay çıkar ve Müslüman mısın sorusunu yöneltir.

Evet dersen ölürsün.Elhamdülillah dersen Türk kardeşlerimiz derler.

Buda böyle bir anımdır
  • colorwithnotexist  (24.05.14 00:44:17 ~ 00:44:44) 
Sömürge.


  • ay nov kung fu  (24.05.14 00:45:02) 
colorwithnotexist, gittin galiba oraya? ne zaman?


  • dessy  (24.05.14 00:45:32) 
kriket
futbol toplarınının üretiminin yapıldığı yer.
hindistan'la olan rekabetleri, hatta savaş hali.
pervez müşerref
  • baldur  (24.05.14 00:47:13) 
masterdan bir arkadaşım vardı, komik, kafa adamdı, İngilizce telaffuzları ve konuşmaları çok komik. Dinine çok bağlıydı, namazını vs aksatmazdı. Domuz eti olmadığını bilse dahi islami kesime uygun değil diye hiç et yemezdi avrupada. Şeker gibi adamdı, ama Atatürk'ü sevmiyorlar millet olarak ne öğrettilerse onlara. Bir de Hintlileri.


  • speedy  (24.05.14 00:48:09 ~ 00:49:42) 
halki hintli gibi, ama müslüman. baharatlı-ağır kokulu yemekleri var, elle yiyorlar. erkekler dahil bazen şalvar gibi kıyafetler giyiyorlar. allah hafız diye selam veriyolar.


  • el desaparecido  (24.05.14 00:51:06) 
bizi genelde seviyorlar ama pakistana gitmeyi hiç düşünmem.


  • sansli pipi  (24.05.14 00:52:04) 
hintlinin muslumani iste. pakistan'a siksen gitmem bi de.


  • varg  (24.05.14 00:56:26) 
nothing.


  • papillon7  (24.05.14 01:40:23) 
kriket'te iyilerdi galiba. indus vadisi'ni gormek isterdim (ama listemin tepelerinde olacagini soyleyemem). orijinal bir zebu'm olsun isterdim. ya da bu harappa ana tanrica heykelciklerinden. pakistanli sayilmasa da natasha khan'i severim. gerizekali cumleleri gibi oldu ama neyse artik pakistanlilarla ilgili dusuncelerimin olumlu taraflari bunlar. radikal islamci kesim, hindistan'la sidik yarisina girisleri falan filan da olumsuz taraflari.

ama bir pakistanli'yla tanissam maalesef onyargiyla yaklasacagim kesin. ve diger sartlar esitse muhtemelen bir polonyali'yla ev arkadasi olmayi bir pakistanli'yla ev arkadasi olmaya tercih ederdim.
  • John Finn  (24.05.14 01:51:23) 
dost ve kardeş ülke. iyi ve cana yakın insanlar.


  • historien  (24.05.14 15:02:16) 
devlet yurt dışında doktorayı destekliyormuş, masraflarını devlet karşılıyor diye de doktora kabullerinde ülkemizde artış oldu bu sene. en azından bizim okulda. kayıtta çalıştım, doktoraların yarısı pakistanlı arkadaş! benim asistanım olan da var, beraber derse girdiğim de. öncelikle, ingilizceleri anlaşılmıyor. kalsiyumu kelşim diye telaffuz edeceksen hiç etme bence yani. neyse esas anlatmak istediğim şu.

derste belli başlı ülkelerin karbon salınımlarını gösteren bir grafiği inceliyorduk. amerika, avrupa ülkeleri, endüstrisi gelişmiş uzak doğu ülkeleri ve türkiye var. vay efendim o tabloda pakistan, iran, ırak gibi ortadoğu ülkeleri neden yokmuş, ülke dışlıyormuşuz biz... gereksiz atarları olduğunu düşünüyorum.

bir de bu insanlar ülkelerinde üstün başarı gösterip doktoraya devlet desteği ile gönderilen insanlar... halkını sevemedim.
  • malmazel  (24.05.14 15:11:40) 
Bir şey ifade etmiyor, herkes kadar insan işte.
Çalıştığım bir Pakistanlı iyi bir adamdı. Onun dışında pek bir şey ifade etmiyor.

  • aychovsky  (24.05.14 15:13:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.