[]

Yaptığımız en büyük kötülük neydi?

Sonunda neler oldu ??




 
x ve y olan iki erkek arkadaşımızdan, x olanı y'ye gay diye yutturduk. bir dönem boyu y, x'e yaklaşmadı.

sonunda söyledik, gulduk geçtik.
  • trajikomix  (23.05.14 20:25:59) 
çocukken bir bebeğin bıngıldağına bastırmıştım. içeri çökmüştü kafası. yıllaaar sonra, duyuruya sormuştum bunu. "bi şey olmaz geri çıkıyo o" demişlerdi de rahatlamıştım. bilmiyorum ne kadar doğru, hala bir şüphe var aslında içimde.

onun dışında ortaokulda BENİM TALİMATIMLA bi' çocuğu çok pis dövmüşlerdi. pısırığın, sessizin tekiydim ama çevremdekilere efsanevi nutuk çekiyodum. "çeteyiz biz!" ayağına çocukları kavgaya sürüp arkadan izlemiştim.

herifi cidden çok sağlam dövdüler, ben dayak yemiş kadar oldum sonrasında korkudan. evet en büyük iki kötülüğüm bu, başka hatırlamıyom.
  • pescador  (23.05.14 20:28:56 ~ 20:29:10) 
Kendimi çok iyi birisiymiş ve bununla övünüyor gibi olmak istemiyorum. Zaten bu kendi yapım. Ama hayatım boyunca yaptığım en büyük kötülük; çocukken karıncaları çakmakla yakmak ve su dolu bardağın içine atmaktı sanırım. :/


  • barbara herhalde barbara manken olan  (23.05.14 20:31:04 ~ 20:31:18) 
yakın arkadaşlarımdan 3-4 kişi benim yüzümden sigaraya başladı. sadece biri bıraktı. ama ben önermedim bile, onlar özenip denemek istedi.

bi de yine 6-7 yaşındayken bana özenen bir komşu oğlu (oğuzhan 5-6) da trabzandan kaymaya çalışınca düşmüştü. geç farkettim bi de :/ ağzı yüzü kan içindeydi. evlerini bulana kadar tüm kapıları çalmıştım. ablası yalın ayak koşmuştu :/ ambulans gelmişti vs..

yani hep istemsiz olan şeyler. bilinçli kimseye zarar vermedim.
  • seksen9  (23.05.14 20:37:59) 
-ilkokul çağlarımda, ölesiye nefret ettiğim babamın cebinden para aşırmak,-
-yine çok küçükken kedi vb. hayvanlara eziyet etmek.

  • lesmiserables  (23.05.14 20:46:10 ~ 20:46:24) 
yavru kediyi hatıl (git: eksisozluk.com) denilen su dolu zımbırtıya atmıştım. baya bir debenelip uca kadar gelir, kenardan tutununca itekleyip tekrar atıyordum. kedi ölmedi, onu biliyorum. tahmini 5 yaşlarındaydım. hayatım boyunca çektiğim vicdan azabını anlatamam size. ondan sonra ne olduysa yıllardır hayvan hakları savunucusu olarak aktif olarak görev alıyorum. uygun hemen her zamanımda eylemlere katılıyorum.


  • zam sampiyonu domates  (23.05.14 20:46:53) 
İnsanların duygularıyla oynamak, hisleriyle dalga geçmek. Çok yaptım. Maalesef.

Sonunda ne oldu demişsin bi de. Kendini kesen oldu, kan kusan oldu, depresyona giren oldu, yağmurda bekleyip zatürre olan oldu, vurgun yiyen oldu. Belki aşka küsen olmuştur. Daha sonrasını bilmiyorum. Ama ben gerçekten üzgünüm; yanlış olduğunu idrak edebilseydim yapmazdım.
  • pandispanya  (23.05.14 21:13:41 ~ 21:22:18) 
yıllarca yazlık evimize bekçilik eden köpeğimizi sürekli yavruladığı için götürüp başka bi yere bırakmaya karar vermiştik ben küçükken. ama bi kaç kez arabayla kilometrelerce öteye bıraktığımız halde döndü geri geldi.

sonunda bahçeden kovmaya karar verdi bizimkiler. taş attılar köpeğin peşinden, bağırdılar çağırdılar... hayvan bi şey anlamadı başta, iki adım uzaklaştı bi adım geri yaklaştı. en öndeydim, bana da taş at dediler. o gazla attım. köpeğe gelmedi de, o hayvanın başını çevirip gözümün içine sitemkar bakışını unutamam hala. boğazıma bi taş oturdu. kendimden utandım, köpeğe sinirlendim, bi taş daha savurdum. gözlerim dolu, nereye attığımı görmüyorum, denk gelmedi tabii, yanına bile yaklaşmadı.
ama köpek döndü gitti, bi daha da ardına bakmadı.

hayatımda yaptığım en berbat şey değilse bile, yaptığım için kendimi hiç affedemediğim iki şeyden biridir bu.
  • cilgin korsan ces  (23.05.14 21:14:17 ~ 21:18:59) 
anlatamam ki. utanirim.


  • osuruklu  (23.05.14 21:22:56) 
kimseye zarar vermedim.
hiç kötülük yapmamışım.

  • sayns  (23.05.14 21:50:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.