[]

Çevrenizde çok kazanan avukat var mı?

Ciddi paralar kazanan avukat var mı çevrenizde? Varsa nerede eğitim almış bu insanlar, ne yapmışlar bu paralar için?




 
benim halaoglu var. her davaya giriyor. yalan dolan kazanıyor. vw cc kullanıyor. evi var. 5-6 yıllık avukat.


  • omer gibi  (23.05.14 14:43:36) 
en çok kazanan avukatlardan bazıları tax attorney diye geçer. amk evlatları, kanımızı iliğimizi aldınız yeter :)


  • [silinmiş]  (23.05.14 14:51:58) 
çalışan her avukat çevresine ve ortamına göre iyi kazanır.


  • anti silence  (23.05.14 14:53:57) 
kariyerin başında da en iyi kazananları soruyorsan genelde koç hukuk'tan mezun olup dünyaca bilindik şirketlere girebilenler.


  • md hus  (23.05.14 14:57:44) 
Cok kazanmak, ciddi para bunlar nedir once bunu bize bir anlatman lazim.


  • f_d  (23.05.14 15:11:34) 
kendi büron varsa çok kazanırsın birinin yanında çalışırsan az kazanırsın. ilk 2-3 yıl ana-baba- akraba yoksa bürosu olan avukat,başkasının yanında çalışırsın, 1000-1500 maaşla. bir portföy edinip büronun kirasını çıkarabilecek hale gelince iyi kazanıyorlar genelde. iyi dediğim öyle rıza sarraf gibi değil de, 10-15 binlik gelirleri olabiliyor.


  • alice practice  (23.05.14 15:37:42) 
Sadece iki kişi tanıyorum iyi kazanan.

Diğerleri sürünüyor bildiğim kadarıyla.
  • istenmeyen evlat  (23.05.14 15:41:11) 
var. cemaat çevresi olduğu için büyük şirketlerin davalarına bakıyor.


  • defansif orta saha  (23.05.14 15:57:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.