[]

8mm Apandist !

Kiz arkadasim siddetlo karin agrisi cekince acile gitmis. Ultraso,kan testi falan doktor apandistin 8mm olmuş,patlayabilir,ister burada(gazi hastahnesi ankara) ameliyat ol ister baska yere git demis. Bizimki de evraklarini alip yurda donmus,sabah okula gitcem sonra da eskisehire doktora gidecem diyor. Napayım lan ben simdi?




 
Eskişehir'e iki kişilik bilet al.


  • alperz  (23.05.14 01:03:41) 
Benimki alınırken olgun armut büyüklüğündeydi. Sakin ol. Bir şey yiyip içmesin gidene kadar.


  • armagan  (23.05.14 01:07:01) 
Patlayabilir? Allah askina saglik bu olasiliga birakilir mi varsa oyle bir sey doktor zaten yatirir direkbirakmaz ki. belki benim iliskimin sacmaligi ama.bir kiz atladasim sirf ilgi cekmek icin oram agriyor buram agriyor ameliyat olacagim falan derdi aq. Tamamen alakasiz bir ornek oldu. Gecmis olsun simdiden.


  • kutsalbok  (23.05.14 01:08:52) 
Doktor nasıl bıraktı bende anlamadım. İlgi çekme amaçlı desek,öyle biride değil,ben şu an otobüsle memlekete gidiyom yaninda olamicagiminda farkinda. Daha iyiyim diyor ama harbideb sağlık bu sonuçta.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (23.05.14 01:13:09) 
Sen hızlı tren biletini ayarla, sabah da okula gitmesin. Sabah gidin işte. Ben iki gün sancı çektim o şekilde o büyüklüğe geldi.


  • armagan  (23.05.14 01:17:20) 
benim çok yakın arkadaşımın sancıları bir gün önce başladı birlikte -odtü'de acile gittik ama doktor kalmamıştı o saatte ve apandist falan değil bu diyip geri gönderdi. ertesi gün içimiz rahat etmedi acile gittik acıbadem hastanesine ve doktor ameliyat olması gerektiğini söyledi. o da ameliyatı istanbul'da olmaya karar verdi- doktor da onay verdi ve otobüsle istanbul'a gidip öyle ameliyat oldu. yani eğer doktoru onay verdiyse sıkıntı yoktur. bir an önce eskişehirde olacaksa gitmekte fayda var tabi. şansa bırakılmaz.


  • patiska  (23.05.14 01:18:20) 
çok acil ameliyat olmalı. zorunda. seçimi ona bırakmayın. ben de aynı durumda hastaneden ayrılacaktım, doktor 'şimdi salarım ama yarım saat sonra ambulansla gelirsin' dedi ve kabul ettim.


  • enerji muhendisi  (23.05.14 01:23:53) 
Ameliyattan çıktı biraz önce kız arkadaşım,durumu iyi,hepinize teşekkürler arkadaşlar.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (23.05.14 22:45:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.