[]

Cok acil annesiz kedi

Baska duyuru da actim ama donen olmadi. tek ricam birkac gun olsun duyurunun ustte durmasi. Yavrularin annesi kacti, sadece bir yavru kaldi. Hastaydi tedavi ettirdik. Ama surekli anne ariyor, sicak su torbalari, polarlar, saatler hicbiri fayda etmedi. Sut icmesinde tuvaletinde hicbir sorun yok ama uyumuyor. Boynumda kafamda saatlerce geziniyor. 3 gundur uyku uyuyamiyorum, kendimden cok da yavruya uzuluyorum. Surekli bagiriyor. Ozellikle bu donemde bircok anne vardir, en azindan 1-2 haftaligina sut anne bulalim su yavruya. Mama, ekstradan sut ne gerekirse yardim etmeye de hazirim.




 
ispanyada mısınız?


  • ben smyrna  (22.05.14 23:53:30) 
bakirkoy/istanbul


  • la mort heureuse  (22.05.14 23:56:12) 
uzakmışsınız.
kedi için (öneri) karanlık ve sessiz ktu yapın. sıcak su torbasına havlu sarın. kutuya kapatın. 2-3 saatte bir uyanır zaten. ama kapalı kutu her zaman işe yarıyor başka bir sorunu yoksa. çok isterdim almayı. 3 kedi büyüttüm aynı şekilde.

  • ben smyrna  (23.05.14 00:11:34) 
ben iki emziren kedide denedim sizin elinizdeki kadar yavruyu, kendi yavrularını taşımalarına ramak kaldı, kabul etmediler. ilk 3 gün sizin gibiydim, ayakta uyudum diyebilirim. eksisozluk.com

bir hafta daha sıkın dişinizi, yalnız kalmak istemediğinden öyle yapıyor. Tek yavru bırakmasaymışsınız iyiymiş aslında.(sahiplendirme bazında konuşuyorum, umarım ölmemişlerdir.)

ev botu, içi tüylü kışlık terlik, kalın çorap koyun yattığı yere. içine girecektir. Bir de esaslı tavsiye, birkaç gün giydiğiniz t-shirt, atlet vb bir şey koyun yanına, onun üzerinde yatsın. siz sanacak,rahatlayacaksınız.
  • kaymaktutmayansicaksut  (23.05.14 00:30:30) 
benim kedim de bu kadar küçükken benleydi,annesiz.ilk 2 hafta çok korkaktı,ben sürekli yanımda yatırdım biberonla mama vardı.günümün hemen hemen hepsi onunlaydı.sonra canavar gibi oldu.biraz anne şefkati verirsen olur bence.


  • blmnrvs  (23.05.14 00:37:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.