[]

helikopterden yangın söndürmek için atılan su insanların üzerine gelse?

yangın söndürme amaçlı olarak helikopterden atılan su, kazara bir bölgedeki insanların üzerine gelse, yani helikopter yangın amaçlı su bıraktığı yükseklikteyken yanlışlıkla plajdaki insanların üzerine su bıraksa ne olur? ölüm, kırılma vs yol açar mı yoksa hiçbir şey olmaz mı?




 
Ic organlari patlamis bir suru insan olur. Olum bilmiyorum.


  • ibomiu  (22.05.14 20:52:06) 
Ağaçlara ne oluyorsa insanlara da o olur bence. Islanırlar yani.


  • otonom  (22.05.14 20:53:59) 
Belli bir yükseklikten bıraktığı için su hızlıca limit hıza ulaşıp damlalara ayrılır bence. Yani aşırı şiddetli bir yağmur gibi olur.


  • Haldamir  (22.05.14 20:55:57) 
Helıkopter gerektıren yangınlar genelde orman yanını falan oldugundan cevrede ınsan olmuyor yanı. Zaten yangının yanında plajda guneslenen ınsan ne arasın?
Boyle bı kurtarma calısmasında herhalde ınsanlar da dusunuluyodur. Sanmıyorum kı cıddı zarar versın..

  • yemektehamsivar  (22.05.14 20:57:39) 
hiç bir şey olmaz. toma suyu bile daha tazyikli daha sert gelir insana. ama birşey olmuyor, görüyorsunuz.

aksi takdirde çok yüksekten boşalan yağmur damlaları herhalde kurşun etkisi yaparlardı.

belki insan kendisi yukarıdan suya düştüğünde beton etkisi yarattığı için bu tür bir ihtimal üzerinde duruyordur.
  • kmtetrfn  (22.05.14 21:01:19) 
Orman yangınlarına müdahale sırasında çoğu zaman geliyor zaten. Helikopter suyu kütle halde bırakacak kadar alçaktan uçmuyor. Üstelik ben bundan dolayı ölen ya da yaralanan henüz görmedim.


  • kumlupara  (22.05.14 21:01:46) 
Ben arabanin uzerine dusmusunu gordum. Arabanin camlari patlamis tum tavani cokmustu. Koltuklarin seklini almisti. Ustu cukurdu arabanin.


  • ibomiu  (22.05.14 21:03:14) 
Yağmur beynimizi delmiyorsa helikopterden bırakılan su hiçbir şey yapmaz. Islatır en fazla.


  • ay nov kung fu  (22.05.14 21:30:46) 
ciddi bir şey olmaz, dağılıyor çünkü havada baya. çok yakından gördüm su bırakırken.


  • xenophobe  (22.05.14 23:07:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.