[]

denize gittiğinizde araba anahtarını cüzdanı telefonu ne yapıyorsunuz?

2 kişi denize/tatile gittiğinizde bunları ne yapıyorsunuz? eski anahtarlar, kağıt para neyse de telefon, fotoğraf makinesi, araba anahtarını bırakıp denize yüzmeye gidemiyorum. bunlar için su geçirmez bir kutu olsa ona koysak...

www.pasifikcamp.com

şunun gibi birşey arıyorum

 
Su gecirmez kutuya koyup araba anahtari telefon vesayir onunla mi denize gireceksiniz?
Oteldeysem odaya birakiyorum yazlik tarzi bir yere gideceksemdedenize yakin bir yer ev bulmaya calisiyorum ki ugrasmayim bu telefonla cuzdanla falan

  • kutsalbok  (22.05.14 19:16:14) 
benim bi arkadaşımın babası kutuya koyup havlusunun altına gömüyodu çaktırmadan, başına bi iş gelmedi diye biliyorum, denenebilir :P


  • aferin cok iyi dusunmussun  (22.05.14 19:18:53) 
günübirlik gidiliyor bazen araba oluyor. araba olunca çok sıkıntı olmuyor diğerleri de anahtar sorun her zaman.

araba olmayınca tam olarak şapa oturuyoruz. telefon falan bırakılmaz ne olursa olsun bir yolu olmalı. hepsiburada'da su geçirmez poşet falan buldum ama bunlara da ne kadar güvenilir bilemem.

şöyle sağlam, şık, çok büyük olmayan birşey olsa iyi satar bence.

telefon, fotoğraf makinesi falan bunları koyabileceim
  • istenmeyen_adam  (22.05.14 19:25:51) 
Para telefon vs arabada birakiliyor, sonrasinda
Opsiyon 1;
Araba anahtirini arabanin disinda akla gelmiyecek bir yere saklamak. (Denize rahat girmeye devam edebilmek icin yer paylasmiyorum) olayi zaten kimsenin bilmemesi.

Opsiyon2;
Arabanin varsa dugmesiz zimbirtisiz yedek anahtarini bulundurmak bunu deniz sortunun cebine mayoya vs tutturmak.
  • nwnd  (22.05.14 19:28:12 ~ 19:29:15) 
boş bi şampuan kutusu falan alıyosun yanına. içine dolduruyon gizliden eşyaları. sonra havlunun altına bırakıp denize gidebilirsin.


  • brkwashere  (22.05.14 19:29:33) 
yok abi iphone geçmez şampuan kutusundan.

ağzı geniş birşey olmalı. termos gibi belki ama daha şık birşey olmalı.
  • istenmeyen_adam  (22.05.14 19:31:59) 
Ben her şeyi çantamda bırakıyorum. Çanta da şemsiyenin altında bi yerde kalıyo. Yazılan yorumları okuyunca çok vurdumduymaz olduğumu farkettim, sanırım bu yaz her şeyim çalınacak.

Her şeye rağmen o su geçirmez kutuyla yüzmeye gitmenizin pek mantıklı olmayacağını düşünüyorum. Güvenilir tipli birileri bulunup plaj komşusu olarak onların yanına kurulabilirseniz belki kısa süreli olarak onlara göz kulak olmalarını rica edebilirsiniz.
  • pandispanya  (22.05.14 19:35:56) 
Tişörte sarıp kums göm


  • spy of soul  (22.05.14 19:36:00) 
arabasızların şansı yok.

diğer taraftan kano gibi birşeye bindiğinizde de lazım olur bunlardan.
  • istenmeyen_adam  (22.05.14 19:45:14) 
havlunun üstüne. tişörtün altına


  • jack n brooks  (22.05.14 19:54:29) 
bigyoshop.hu
Denemedim

  • safsafinaz  (22.05.14 19:59:34) 
esnafa ver


  • bigl0rd  (22.05.14 21:02:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.