[]

Bu kullanılmak mıdır ?

bir arkadaş var. aynı işi yapıyoruz ama o benden daha üst konumda yani aynı alandan ekmek yiyen kişileriz ama o daha tanınmış.

ben buna bir süredir yardım ediyorum.Benden aldığı bilgilerle zamandan kazandı hem işi daha çabuk bitirdi hem de ortaya güzel şeyler çıktı.Düzenli olarak da aynı yardımı istiyor.

bu durum kullanmak mı oluyor ? ondan kazancından pay istemeli miyim ?

 
işte bu insanları anlayamıyorum.. sadece böyle hissettirmemek için bile bunu kendi düşünmeli.. kaldı ki hak var, emek var..

düzenli olarak aynı yardımı istiyorsa elbette konuşun.. emek veriyorsunuz..
  • chatrefhill  (22.05.14 16:52:12 ~ 16:52:33) 
nasıl yani? işine yardım ediyorsun. bu sayede para kazanıyor ve sana vermiyor mu? öehh.


  • sir gawain  (22.05.14 16:53:38) 
Teknik direktör Brian Clough ve yardımcı antrenörünün hikayesi aklıma geldi. Hakkını vermiyorsa besleme adamı. Niye besleyesin ?


  • rapon  (22.05.14 16:53:49) 
yardım ediyorum ama bir kazancım olmuyor. Maddi olarak olmasa da istese yükselme anlamında yardım edebilir.Zaten benden iyi kendisi de kafa yormuyor


  • Leporidae  (22.05.14 16:57:06) 
Başarılı zaman yönetiminin temelinde başkasına delege edilebilecek işlerden kurtulmak yatar. Arkadaşınız bunu yapmış, karşılığını almanız lazım.


  • homo sapiens gotgobekus  (22.05.14 17:59:31) 
bir şeyi iyi yapıyrosan bedavaya yapma.


  • dafaiss  (22.05.14 23:10:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.