[]

avcılar dan pierre loti ye nasıl gidilir?

Mrb arkadaşlar...
avcılar dan pierre loti ye en zahmetsiz nasıl gidilir? metrobüs galiba yakınından geçyrmuş. neye binip hangi durakta inmem gerek bilen var mı?



 
"Eyüp sultan camii üzerindeki mezarlığın hemen üzerinde olup yokuş çıkmak zoruyla eyüp üzerinden gidilebileceği gibi, önce edirnekapı'ya yada topkapı'ya gelip oradan Gaziosmanpaşa Pazariçi minibüslerine binilebilir. Arabayla ise Eyüp üzerinden gelerek eyüp sultan camiinin oralarda pazariçine yada Piyer Lotiye nasıl çıkarım diye sorulması yeterli .Zaten eyüp camiini geçtikten hemen sonra yol sağa doğru kıvrılır,sağa doğru kıvrıldıktan biraz sonra yol bir daha sola doğru kıvrılır.Siz sola doğru dönmeyip dümdüz yukarı çıkarsanız (biraz yokuş çıkacaksınız) yokuşun ortalarına doğru sağa dönerek sokak içinden dümdüz giderek piyer lotiye çıkarsınız"

yani metrobüs ile topkapıya gelin :)
  • scr3eam  (11.06.09 20:04:28) 
metrobüse binin efendim "ayvansaray" durağında inin.aşağıya doğru feshane civarına gidin(1dk bile değil yürümesi).orda eminönünden kalkan pierre lotiye giden otobüsler var.(şöföre sorabilirsiniz hangisi olduğunu)15 dakikaya pierre lotidesiniz


  • i like dance and i like romance  (11.06.09 22:20:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.