[]

psikolojik rahatsızlık

Anlattığı olayları sürekli hiç anlatmamış gibi baştan anlatan kimsenin sorunu ne olabilir? Yaşlı da biri -55- son 10 yıldır böyle. Ben de muhabbet olsun diye hiç duymamış gibi dinliyorum.




 
baska belirtileri var mi? yaptiklarini unutuyor, veya surekli kayboluyor mu? yoksa sadece anlattigi seyleri mi bastan anlatiyor?


  • gerard  (22.05.14 08:40:45) 
unutkanlığa artı olarak genelde bu çok konuşan insanlarda oluyor. kime anlattığını unutup tekrarlıyor herkese


  • alaimisema  (22.05.14 08:40:45) 
Sürekli anlattığı şeyleri baştan anlatıyor ve durumun bir gram farkında değil.


  • dieselsingle2  (22.05.14 08:44:01) 
Bu psikolojik rahatsızlık değil gibi, yaş da yaşlı değil gibi. Genelde 55+'nın rutini gibi bir şey aynı şeyi baştan anlatmak ve her seferinde hiç anlatmamış gibi zevk almak, daha önce anlattığını unutmak ve eğer hatırlatırsan "Hıı, anlatmış mıydım" diye sormak. Gerçi son 10 yıldır böyle imiş, beyni erken yaşlanmış olabilir. 65+'da da kişiye gelene kadar ailenin tüm aynı yaştaki bireylerinin adını sayıp en son doğru kişinin adını tutturma olayları olacak.

Hayır, ben bunu dün niye yaptım kısmı cevapsız.
  • aychovsky  (22.05.14 08:44:16 ~ 08:44:43) 
alzheimer gibi sanki. hekime götürdünüz mü?


  • sen git ben geliyorum  (22.05.14 08:49:37) 
Uyku sorunu için doktora gidelim hap var çözüm var dedim hapcı mı yapican beni dedi
Sıkıntımız var

  • dieselsingle2  (22.05.14 08:55:45) 
psikolojik rahatsızlık değil ki bu. annemde aynısı 2-3 yıldır var. unutkanlık. bide aychovsky dediği gibi anlattığının aynısını zevk aldığı için anlatıyorlar.


  • fuskiyenin oglu  (22.05.14 09:04:01) 
Son 10 yildir hayati rutin gecmis. Konusacak bir sey bulamiyor sadece. Bu kadar. Abartmayin hasta degil. Ne anlatsin dusun bakalim? Her gun ayni seyi yapiyorsan ne anlatirsin?


  • ibomiu  (22.05.14 09:20:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.