[]

Motosikletle Kocaeli'ye Gitmek

Arkadaşım Kocaeline çağırdı. İstanbul'dan gideceğim. Motorla mı gitsem diyorum? Motosiklet kullanmaya bayıldığım için eğlenceli olur benim için diye düşünüyorum. Ancak kafama takılan şey motosikletin Honda Spacy 110 olması :) Evet pizzacılarınkinden hani. Yolda motordan alevler çıkmasın sonra :) Bir de olursa ilk defa böyle uzun yol olacak, dikkat edilmesi gereken neler var? Yol üzerinde karşılaşacağım sürpriz olaylar var mı?




 
Götün donar


  • vfgerty  (22.05.14 00:42:39) 
dilovası tehlikelidir araba için bile. hele ufak motorla kamyonlar sıkıştırabilir onun dışında çok iniş çıkış yok yolda


  • argent dawn  (22.05.14 00:57:00) 
teknik bi sorunu yoksa ve aşırı zorlamazsan motor yolu gider orda bi sorun yok ama yorucu olur.

zamanında gilera runner ile neredeyse bir günde istanbul > ayvalık > istanbul yapmıştım 1 hafta sırtım tutmadı ağrıdan.
  • orpheus  (22.05.14 01:03:17) 
dilovası konusuna katılıyorum. ayrıca menzili yavaş yavaş arttırmalısın. daha önce o kadar uzak yola gitmediysen değmez bence yavaş yavaş arttır motoru da tanımış olursun.


  • ergenpezeveng  (22.05.14 01:03:30) 
Otobüsle git bence. Hem keyifli hem risksiz


  • Leporidae  (22.05.14 01:04:30) 
abi tam hatırlayamadım ama 100 150 km mesafe zaten motoruna hiç bir şey olmaz, uygun ekipmanın varsa üşümezsin, kamyon kısmını bilmiyorum gerçi hiç bir şey olmasa motorun 80km/h yapıyordur rahat rahat gidersin keyifli olur.


  • exodia  (22.05.14 01:24:05) 
sen gel beni dinle. o motorla o yola çıkma. dilovası tarafı hiç güzel değil bu iş için. ancak başka bir güzergahı tercih edersen, hem motorun hem de senin için daha uygun, daha eğlenceli, hatta harika olur. hatta sana yol haritası yapayım.

1- pendik ilk ulaşım noktası.

2- pendikten yalovaya feribotla geçiş.

3. yalova 'dan yaklaşık 60 kilometre. dümdüz bir hatta gidiyor yol. hiç bırakmadan ana yoldan devam ediyorsun.

zaman zaman ağaçların arasından ama çoğunlukla deniz kenarından gidiyorsun.

not: trafik kurallarına uy; kask tak; yavaş git; dikkatli ol; kalın giy, üşüme.
  • kmtetrfn  (22.05.14 03:10:44 ~ 07:33:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.