[]

yerel radyo yayıncılığında para var mı?

selamlar,

bursa radyolarından birinde haftaiçi her gün 2-3 saatlik bir yayın yapsam; telefonla arayanlarla sohbet muhabbet etmeli bir program mesela...

kaça para alınır bu işe?

sonra tv'ye zıplanır, ünlü olunur gibi ekstralarla ilgilenmiyorum.

net mayış ne kadar olur aşağı yukarı?

teşekkürler...

 
net mayış diye bir şey yok, gidersin anlaşırsın. oraya bi müdür koymuşturlar ki adı müdürdür yoksa her işi yapar program bile yapar. sana da derler ki "biz para veremeyiz ama kendine sponsor bulursan çatır çatır para kazanırsın". normalde izin 3 saat için 3 sponsor fakat ben anlaşmayı farklı bi boyuta getirip 9 sponsor ayarladım, sponsor başına aylık 200 ile 450 lira arasında alıyordum.

programın içeriğine yerel radyolar fazla karışmaz ama gidip gorgoroth çalmayacaksın. çok defa seattle türküsü diye pearl jam kitlemişliğim var. hayali istekler alıyordum mesela belçikadan muzaffer amca için bob seger çalıyordum.

telefon bağlantısı ise baya sıkıntılı yani hemen olmaz o alışman lazım, ayrıca radyoculukta kolay değildir. hele senin dediğin türden bir program 3 saatte 1.5 2 saat konuşmayı gerektirir ki baya sıkıntılı bir iş. başka sorun varsa özelden ulaşabilirsin.
  • dirildimde geldim  (22.05.14 04:57:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.