[]

thy bilet

arkadaşlar merhaba, thy ile berlin-istanbul uçuşu yapacağım. bilet almak üzereyim. 2 temmuz'da tegel-sabiha gökçen 15.45-19.30 uçağı en ucuzu ondan bilet alacağım. fakat arama yapınca uçuş no yanında hep thy sembolü var bi tek bu uçuşta yok. uçağın tipine baktım diğerleri airbus bu boeing. şimdi ortak uçuş falan çıkmasın bu? sonra bavul sınırlandırması falan varsa pegasus gibi. emin olamadım. sırf pegasustan bavul hakkı alırsam eşit olacak diye thy'ye 3-5 kuruş fazla vereyim dedim ama emin olamadım şimdi.

ayrıca bütün uçaklar atatürk'e bi tek bu sabiha'ya iniyor. normal thy uçuşu değil mi bu??


 
thy'nin sabiha gökçen'de tuttuğu b737-800 filosundan onlar. bir fark yok rahatça alabilirsin.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (21.05.14 21:35:25) 
Uçuş kodunu web'te aratmayı deneyebilirsin. Ortak uçuştur muhtemelen ama bagaj mevzusu dediğin gibi olmaz. Bileti alırken kaç kg yazıyorsa odur. 15 veya 20.


  • spatzle  (21.05.14 21:36:14) 
bagaj hakkı 30kg + 8kg kabin çantası bi de.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (21.05.14 21:43:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.