[]

İntihar edicek olsam skılmak ilk 5ime girerdi

Çok skılıyorum..öyle böyle değil..oysaki çok değil henüz 3.5 hafta öncesine kadar derslerden başımı kaşıycak vakit bulamıyor,skılanlara özeniyordum.Allah belamı verdi.

Kitap okuyorum doyasıya.karamazovu 3 günde yarılıyorum,filmin dibine vuruyorum,sözlükte ona buna bakıyorum ama yok daraldım uyu uyu da biyere kadar..ayrıca şunu farkettim okunacak dünya kadar kitap var mesela keza izlenecek film bu moralimi bozuyor şevkimi kırıyor diyorum 3 ay sonra okul yeniden başlayacak yeniden kitap okumaya ara vereceğim hepsini okuyamam ki bu aralıkta eski psikiyatristim -kendisine selam olsun burdan- ya hep ya hiç diye düşünüyorsun ondan kaynaklanıyor hep yanlışarın derdi sanırım bunlar da ondan kaynaklanıyor..mesela bugün bi hoca dedi bi konu belirleyin nöropsikolojide atıyorum okuyun kendinizi geliştirin.aa dedim buldum neyapıcağımı ama sonra bi farkettim bi konu bile derya deniz..ben kaybolurum onların arasında.ya hep ya hiççilikse bu öyle olsun ben de böyleyim ne yapayım..psıkolojıye meraklıyım dıye dusunuyordum ama bıyerden başlamak bile beni korkutuyor hepsine hakim olamıycaksam diyorum..nitekim olamıyacağımda aşikar..zira bunlar da zorunluluk da yok.skılınca bırakıyorum.

Herneyse bişey önerin demiyorum spora başlıyım dedim devamıunı getiremedim günlük tutuyorum ama sinir bozucu bir uslubun var diyenler olmuştu bir duyuruda bana zaten kitap ta yazacak değilim yazılmış bu kadar kitap varken..

Sadece buraya yazasım geldi..çünkü zaman gerçekten geçmiyor.vahim durumdayım.içtiğim sigaranın haddi hesabı yok..

Kolay gelsin işi gücü olan yazarlar :// yerinizde olmaya da özenmiyorum yanlış anlamayın mesaj falan yok bu yazıda.zaman geçirme amaçlı.ispiyonlanır falan belki zaten kimbilir..gereksiz falan diye..

 
Okuyup izlemenin yanında spor da yap, olumlu etkilerini göreceksin.


  • charlesbukowskiineksi  (21.05.14 17:57:22) 
kac yasindasin ne gördün ne gecirdin de skldm diyorsun mk


  • melancholia  (21.05.14 18:13:58) 
Ahaha aksini iddia ediyorum bişi gördüğüm geçirdiğim yok bilakis dümdüz yaşıyorum.monotonluk.yukardaki yazıyı okuyup bunu çıkarabilmen beni üzdü @melancholia
ama bakalım küfür gelicek mi veya derdini sikiyim diyen çıkıcak mı diyodum beni yanıltmadın küçük eğlencemde teşekkürler..

  • 00 08  (21.05.14 18:18:44) 
bu olumsuzlukla dünyanın tüm yükü omzunda olsa yine sıkılırsın ki sen. bi dur yav amma kötü anlattın.

2 yıldır tam anlamıyla HİÇBİR ŞEY yapmıyorum. oyun oyna. böyle duyuruda millete sataş. sözlükte takıl. müzik dinle. film izle. TAKIL. senin kısıtlı zamanın var, tadını çıkar.
  • pescador  (21.05.14 18:19:56) 
sevgili var mı sevgili? muhtemelen yok, olaydı sıkılmazdın.


  • fransızkalanadam  (21.05.14 18:21:45) 
Ama merak ettim yaşım 50 deseydim özür mü dileyecektin ? Veya senin dediğin anlamda skılmak için ne geçirmiş olmalıydım ? Küçük yaşta öksüz kalmış veya üvey babası tecavüz etmiş 5 parasız okumaya çalışan bi genç kız senin hayat görüşlerinde skılabilir mi ? Ve bunları burada açıklıycak öyle mi..


  • 00 08  (21.05.14 18:23:10) 
Yukarıdaki melancholiyeydi ve sanırım böylelilkle @pescador un dediği sataşmayı gerçekleştirmiş bulunuyorum :))

@fransızkalanadam yok sevgilim.olsaydı olmazdı belki.ama yok nabarsın..
  • 00 08  (21.05.14 18:25:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.