[]

Etek tıraşı nasıl yapılmalıdır?

-erkeğim-

jiletle komple tıraş edince ertesi gün batmalar oluyo ve kıllar uzayana kadar acısını çekiyorum.
ağda yapsam heralde acısından ölürüm.
makineyle 2 numara kesiyorum tek çözüm bu.

ben istiyorum ki hiç kıl tüy olmasın, bu sıcak günlerde gerçekten çok rahatsız ediyo.
yok mu ağrısız acısız, uzayana kadar da acıtmayak bir yöntem.
veya başka bir fikir, öneri, öğretici döküman vs.

midenizi bulandırdım ama bi yardım edin.

 
tüy dökücü krem, veet soğuk ağda falan diyesim geldi ama nedir, nasıldır hiçbir fikrim yok..


  • rednoff  (11.06.09 14:32:04) 
sesu tüy dökücü krem kullan. üzerinde yazıyor nasıl kullanıcan. kokusu kötüdür. az biraz da kızarıklık felan yapabilir sonrasında ama jiletter kesinlikle daha iyidir. cildin çok hassassa veya bir alerjin felan varsa kullanma tabi.


  • cinematography  (11.06.09 14:43:23) 
hadi bir şekilde toptan aldık ne var ne yok, sonra bacak ve göbekteki kılların yanında orası biraz garip durmayacak mı? maymun götü gibi...


  • co2s2  (11.06.09 14:45:20) 
tüy dökücülerin hiçbiri genital bölgede kullanıma uygun değildir. önce kendimiz kullanalım, sonra oynayalım insanların gelecek nesilleriyle.


  • karafaki  (11.06.09 14:49:21) 
makineyle 2 numara kesmek uygun diyorsan permatik banyo kullanabilirsin.


  • kirkkarakterlikkirikayakliakillikirkayak  (11.06.09 14:57:11) 
bir sağdan bir soldan, öyle ortaya karışık fantastik jilet tekniklerinde aldığınızda bu tip batmalar olası. Kılları çıkış yönüne göre alın saç, sakal, etek bıyık hepsini.

Bir de ağdayla yok ederseniz kıl köklerini bir süre sonra pişikten ölürsünüz sanırım. Biraz olsun klima etkisi yapıyor kıllar. Testislerin soğutulması lazım yoksa sperm kalitesi o biçim.

Dar pantolon olayına girmiyorum hiç.
  • Kazmapolitan  (11.06.09 17:11:57) 
bodygroom mukkemmeldir.

etege de gelir goguse de bacaga da kola da
  • yirtik foto  (11.06.09 19:21:34) 
Midemi bulandırmadınız, burası bir nevi paylaşım arenası ve istediğinizi sormakta hürsünüz. Tabii cevaplar da bu özgürlüğe bağlı olarak bazen can sıkıcı olabiliyor.

Acemi zamanlarımda jilet kullandım ancak cildim çok hassas olduğundan traş esnasında ve ardından 1 hafta boyunca çok acı çektiğim oldu. Daha sonra zırnık (hamam otu) denilen bir tozu keşfettim. Aktarlardan aldığınız bu tozu tercihen metal olmayan bir kapta az miktarda su ile karıştırıyorsunuz ve tüylü bölgelerinize sürüyorsunuz. 5 dakika boyunca biraz yanma yaşasanız bile zamanla alışıyor ve etek traşı ile aranızı düzeltmiş oluyorsunuz :)

Yalnız bu karışımı yüz bölgesi için kullanmamanız yerinde olur. Kokusu da felaket, kullandığınız ortamı iyice havalandırmalısınız...
  • tubytube  (11.06.09 19:46:14) 
bir zamanlar bende de öyle sıkıntı yapıyordu ama uzun süredir kaşıntı falan hatırlamıyorum.sanırım zamanla insan alışıyor.


  • frown  (12.06.09 08:25:03) 
aslanlar gibi (bkz: bodygroom)


  • nl extreme  (12.06.09 14:13:27) 
konuyla ilgili bilgim olduğundan ya da tavsiye ettiğimden değil ama yukarıda; "tüy dökücüler genital bölgeye uygun değildir" dendiği için yazıyorum; genital bölge için tüy dökücüler var. Köpük şeklinde satılıyor ve genital bölgeye mahsuslar zaten.


  • cereal killer  (12.06.09 17:10:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.