[]

Pangaltı Günlük Kiralık Ev

Merkezi yerde günlük /Haftalık kiralık ev (istanbul)
Merhaba arkadaşlar. En az bir haftalık(yada daha kısa bir süre zarfı olabilir ) kiralık ev arayan arkadaşlara çok uygun bir önerim var. istanbulun göbeği pangaltında kaçırılmayacak bir ev. Şehir dışında olacağım için en az bir haftalık kiraya veriyorum . .. İstanbul dışından istanbula bi iş proje vb gelecek olan yada istanbulda misafiri gelip pansiyonlarda süründüreceğime rahat ev ortamında takılrım diye düşünen arkadaşlarım bu önerimi düşünsün.Daha önce ekşi duyurudan 4 kişiye bu şekilde evimi kiraladım memnun ayrıldılar.

EV ŞİŞLİ PANGALTIDADIR !!

-Evde ses yalıtım sistemi ve ses sistemi bulunmaktadır . Parti yapmak için uygundurr
-Yürüme Taksime 20 , Nişantaşına 10 dakika mesafededir...
-Toplu taşımalara (metro )5 dakika mesafede temiz yeni daire günlük kiralık.

Evimizde ;
-24 Saat sıcak su
-Doğalgaz
-Hızlı İnternet bağlantısı
-2 Farklı oda toplamda 3 yatak ( ekstra yataklar mevcut ,6 Kişiye kadar rahat konaklama)
-Buzdolabı
-Set üstü ocak
-Fön
-Çamaşır makinesi
-3D Televizyon (3d DVD filmler )
-Digiturk (Film paketleri dahil )
-Play Station 3 (oyunlar ve kollar dahil )
Evin Fotoğrafları ;uzunyasa.wordpress.com


iletişim: 0 545 266 87 45

ücret: Bütçenize göre ortak bi yol bulabiliriz...

 
İyi de darkknihtcığım sen bu evi aylardır yok parti evi yojboş ev diye günlük kiralıyorsun.

Bari iehir dışında olacağım için deme.

Ok, kiralayan için farkeden bir şey yok da. Güven kaybediyorsun böyle. Sen kesin eve kamera falan da yerleştirirsin. Doğru söylemediğini düşünüyorum sonuçta. İnsanlara yaşam alanı sunuyorsan biraz da füven vermen lazım.
  • godless frog  (21.05.14 12:59:00) 
siteden 4 kişiye kiraladım gidip sorabilirsiniz


  • darkknight  (21.05.14 13:35:37) 
Ben de omu diyorum, sen gayet güzel şekilde bu işi yapıyorsun. Ben de benzeri bir durumla karşılaşsam sana yönlendireceğim.

Ama ilanda bi boşluk bulmuşsun da veriyorsun gibi görünüyor.
  • godless frog  (21.05.14 16:05:45) 
benim anladığım kendi yaşadığı ev ancak şehir dışı falan göçeceği zamanlarda da kiralama işine eğiliyor..

tutarlı..
  • zaka4alka  (24.05.14 06:54:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.