[]

Aynı telefonda birden fazla whatsapp

Acemiyim bu konularda da, telefona yeni hat takıyorum, whatsapp eski numaradan devam ediyormuş, yeni hattan whatapp'a girmek içn ne yapmalıyım?




 
whatsapp > ayarlar > hesap > numara değiştir

bulamadı iseniz whatsapp ı silip yeniden kurmak kesin çözüm.
  • grimer  (21.05.14 10:23:34) 
ayarlar -> hesap -> numarayı değiştir.


  • inheritance  (21.05.14 10:25:46) 
peki bunu yapınca eski hesabım, konuşmalarım vs. aynen duracak değil mi? İstediğim zaman bir o numaradan bir diğer numaradan girebilir miyim whatsapp'tan?


  • neverletyougodown  (21.05.14 10:33:28 ~ 10:46:20) 
fazla giriş çıkış yapınca 24 saat falan bekletiyor.


  • grimer  (21.05.14 10:41:08) 
bilmiyorum, daha önce yapmadım, sadece ayarları kurcalarken gördüm.


  • inheritance  (21.05.14 10:43:50) 
Eski konuşmaları sadece sistem dosyası olarak saklıyor, whatsapp üzerinden erişemiyorsun. Ya da ben beceremedim.


  • cakabo  (21.05.14 11:32:59) 
bende eski konuşmalar da duruyor.her hat değiştirdiğimde ise taktığım hattın numarasını istiyor.diğerini iptal etmedim.oraya bir şey yazan olmuş mu diye arada takıyorum eskisini.


  • möldersgotinnue  (21.05.14 12:07:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.