[]

kapimin onune sicip duran kediler (capsli)

Eger komsularimdan biri kiskanclik yapip sicip kacmiyorsa kediler yapiyor buraya. Fanatik kedi severler linc etmeye baslayabilirsiniz devamini okumadan.

Sebebi; aylar once bahsettigim, irzini siktigim komsularimin hayvanseverlik adi altinda dangalakca hareketleri:

www.eksiduyuru.com

Biktim su pisliklerden. Komsu kizlar kabul etmiyor kedileri binaya soktugunu. Daha once yeni tanistigimizda soylemislerdi, bi kac kez de gordum. Zaten dawkins gorse aglar kimsenin yapmadigi kedi yuvalari beliriyor surekli.

Nasil kurtulayim bunlardan? Cok agir kokuyorlar tam kapimin girisi burasi. Her yer kedi sidigi. sokakta besledigim kopekleri soktum 1 kez, kedinin birini zor kurtardim. Olm elimde balta kapilarinin onundeyim shining filmini cekicem.

Edit: caps eklendi; sabah sabah tiklamayabilin diye link yaptim.

i.hizliresim.com

 
1 kere de sen işe kimin bölgesi anlasınlar


  • angelofdeath  (21.05.14 07:52:40) 
Bu yazı tam sana göre ;)

www.makalemarketi.com
  • redeath  (21.05.14 07:59:21) 
o şeyleri her gördüğümde alıp kızların kapısının önüne koyardım ben olsam. böyle konularda cinleniyorum ya, eski oturduğumuz apartmanda da vardı koca bina sidik kokuyordu resmen. çok seviyorlarsa gitsinler evlerinde beslesinler.


  • dust in the wind  (21.05.14 08:07:03) 
en basit cozum kedi kumu


  • a340  (21.05.14 08:44:48) 
usta madem kiracısın başka yerler ara kendine. bu çile çekilmez. kedilerin sevmediği kokular falan var ondan kullan diyeceğim ama nasıl bir şey olduğunu bilmemekle beraber seni rahatsız eder mi orası önemli.


  • bomcu onurun bomu  (21.05.14 09:50:09) 
dust in the wind doğru demiş.

ben olsam ev küreği oluyor ya onunla alır tam kapılarının eşiğine koyardım. Kapısına da değil. Bastığı anda "b.ka bastım" diyebilsin. <3
  • barbara herhalde barbara manken olan  (21.05.14 10:04:21) 
kapının önüne sirke damlatsan?
çöp poşetlerinin üzerinde, sirke damlatın yazıyor. herhalde kediler, köpekler yemek bulmak için çöp poşetlerini açmaya çalışıyor ya, demek ki sirke kokusunu sevmiyorlar. sen de sirke damlat, kapının önüne belki gelmezler.

  • rock n roll  (21.05.14 10:09:11) 
Kapilarinin onune mi sicsam.


  • ibomiu  (21.05.14 10:15:31) 
al onları kürekle kendi kapılarının önüne at. anlamazlar.


  • buiret  (21.05.14 10:34:14) 
kapının önünü sirke ve çamaşır suyuyla yıka bir daha gelmezler


  • Sandman  (21.05.14 10:34:39) 
Her yere çamaşır suyu dök bence onların kokusunu sil, kediler sevmezler ağır kokuları.


  • redeath  (21.05.14 11:13:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.