[]

sevgili ile ayni evdeyken tuvalet yapma mevzusu

Merhaba sevgılı duyuru sakınlerı,

10 aylık bır ılıskım var. Oldukca samımıyız artık. Ben kız tarafıyım bu arada. Sevgılımın evınde kaldıgım zamanlarda tuvalete gıttıgımde cısımı yaparken cıkan sesı duymasından rahatsız oluyorum, bu yuzden ya yavas yavas duraksayarak yapıyorum, ya da musluk fılan acıyorum duymasın dıye. Bu sızce sacma mı veya anormal mı?
Ve de buyuk tualetımı hıc yapamıyorum. Bu baya sıkıyor canımı cunku tutmak da kotu hıssettırıyo, gaz falan. Bı kere cesaret ettım yapıyım dıye, gelmek bılmedı srfsz bok. Ha yapınca da yıne cıkacak olan ses ve olusacak kokuyu dusunmek yıne gerıyo benı.

Cok mu abartıyorum yahu? Baya baya utanıyorum boyle. E bız bu adamla evlenınce nolcak, aman yarebbım evlı cıftler bı yol gosterın ya kabız olcam. :(((

 
Hıc de osurmuyor sevgılım, nıye osursun cart curt?


  • yemektehamsivar  (21.05.14 01:54:23) 
ya dünyaya zararın dokunmasın açma suyu..
yardır la.. seviyorsa toplu paket aldı..

  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (21.05.14 01:56:51) 
çok abartıyorsunuz. bazı insanlardan çekinilir de sevgili bu. hem sifon musluk vb duyunca anlayıp daha çok komiğine gidebilir.

yapacaksanız da akıllı telefonlar için flush mı ne bi uygulama vardı onu kullanın suyu gereksiz yere harcamayın.
ha bir de i harfi çok güzel, kullansanıza :)
  • supergirl  (21.05.14 01:57:31 ~ 01:57:55) 
Ahahah :) olur oyle. Soyle dusun, sevgilin ciksa tuvaletten sonra sen girsen, icerde hafif bi koku duysan igrenir misin? Nolucak, ona olan gorusun mu degisecek? Insanin dogal bi ihtiyaci sonucta bu. Cis sesini de duysun kimse sen tuvalete girdiginde seni dinlemiyo merak etme :)


  • mukrime  (21.05.14 01:57:38) 
oha çok abartmışsın bence. bunu erkek arkadaşına anlatsana? bence her şey konuşulmalı. boşaltım sistemi gizli ya da ayıp bişey değil. hatta bence yapabiliyoken yap. ben tuvalet olayını yekten sevmediğim ve sistit olup durduğum için beni elimden tutup tuvaletin kapısına götüren bi erkek arkadaşım vardı hasta olucan diye. relax ol


  • mula  (21.05.14 02:01:55) 
konuşun bu konuyu belki o da sıkılıyordur senin gibi.
kokusundan çekiniyorsan da 1-2 kibrit çakın tuvaletten çıkmadan diyorlardı. çakmak da olur.

  • bass solo take one  (21.05.14 02:02:37) 
oha lan neler neler okudum. rahatlık konusunu fazla abartmış insanlar. patır patır sıç ona şarkı türkü gibi gelir ne demek?

ayrıca hiçbir kız arkadaşımın yanında hiçbir yönden gaz çıkarmadım. zaten çıkarılmasını da rahatsız edici buluyorum. evet, bağırsak ve gaz üzerine yapılan komediden de bir gram haz etmiyorum.

işemek konusunda sorun yok. işe. zaten kapı kapalıyken o ses de çıkmaz. diğeri konusunda ise çözüm bulunursa iyi olur. gerçi ben evim dışında zaten, hiç büyük tuvaletim gelmiyor bile. tabii ya geceyarısı büyük tuvalete gitmek biraz abartı da olsa çözüm olabilir. aslında tuvaletleri ses geçirmez yapacaksın kimsenin derdi olmayacak :D
  • nawar  (21.05.14 02:12:21 ~ 02:18:05) 
10 aylık ilişkide iki taraf neredeyse birlikte gider tuvalete ne diyorsunuz yahu. Bu kadar çekindiğinize göre karşı tarafa olan hislerinizi tekrar gözden geçirin "oldukça samimi" değilsiniz belli ki . Kısaca ilişkinizde bir sorun var. Bu ufak bir örnek verdiğiniz ama bu durum doğal değil.


  • rexex  (21.05.14 02:12:35) 
valla seni anlayabliyorum. çünkü kız arkadaşım(şu an ayrıyız ama ben seviyorum hala. ayrıllalı da yeni oldu) 1,5 yıllıkken bile büyük tuvaletini yapamazdı benim evide :) hatta bunu konuşmuştuk bi kere birbirimizle. bir yere doğru yürüyorduk. yarım saat boyunca yürümüştük ve bunun muhabbetini yapmıştık :D önce bi başkasının evinde büyük tuvaleti yapmanın zorluklarından ve rahatlıklarından konu açılmıştı. sonra laf laafı açtı ve kendi durumlarımızı konuşmuştuk gülerek. o an söylemişti ben hala sende yapamam diye "ay yok hala yapamam ben" demişti. ben ise o bendeyken bir kere büyük tuvaletimi yapmıştım. o da çok mecburi kalmıştım artık :)

yani lafın kısası bi yere kadar normal bu durum. kız arkadaşıma bakınca seni anlayabiliyorum. ama bizim aramızdaki o konuşma geçtikten sonra ikimzide daha bi rahat olmuştuk. sen de çok kasma. ne bileyim bi ara şakayla karışık "senin tuvaletine hiç sıçmadım ben biliyo musun" falan de.
  • saturn  (21.05.14 02:13:15) 
@rexex ne alaka ılıskıyı gozden gecırmekle yahu? Her ınsan bu konuda bu kadar rahat olmak zorunda degıl. 10 aydır sevgılıyız dıye bırımız sıcarken oburu koltuk altına agda mı yapsın nedır anlamadım?

@saturn tesekkurler, boyle dıle getırmek ıse yarayabılır benım ıcın de :))
ve dıger tum arkadaslara da tesekkurler cevab veren..
  • yemektehamsivar  (21.05.14 02:18:43) 
çok acayip bir çiftsiniz hiç mi birbirinize oral müdaleler yapmadınız ki hala aranızda çis sesi bok sesi osuruğun lafını yapıyorsunuz.

çözüm; durmadan sifonu cekip su sesiyle bastırmak, eğer hala içinden sçmak gelmiyorsa kendi çıkardığın sesten rahatsız olamamk için kulaklıkla müzik dinlemek.

cevap yazarken bu kadar sıç bok kullandığımı hatırlamıyorum.
  • mrthany  (21.05.14 02:19:53) 
yanına kibrit al sıçacağın osurcağın zaman işin bittikten sonra bi kibrit yak koku felan kalmaz. Metanı yaktığı için koku olmuyor, almanların yaptığı en mantıklı iş herhalde.


  • justinial  (21.05.14 02:54:14) 
sıkıntı yapma 2 sene sonunda salonun ortasına sıçacak kıvama geliyosun.


  • justinho26  (21.05.14 02:57:24) 
Koku bırakma yeter. Çişi kesik kesik yapmak egzersiz aynı zamanda. Tutma içinde hiçbir şeyi, zararlı. En son altına yaparsın, gülerken kaçırırsın falan sonra daha fena olur.


  • Lim5  (21.05.14 04:05:34) 
yahu siz ilişkiye başlarken ben sıçmıyorum, işemiyorum falan mı dediniz? ya da sesi duyunca, karıya bak la amma işedi diyecek bir adamla mı birliktesiniz? yoksa içselleştirdiğiniz değer yargılarını beyfendiye mi yansıtıyorsunuz? niye cart curt osursun sevgilim dediğinize göre kendi fikirlerinizi ona yansıtıyorsunuz. bence yıldönümünüzü beraber osurarak kutlayın. ilişki nefes alsın.


  • blossom  (21.05.14 06:32:48) 
pembedir zaten sizinki, dert etmeyin.


  • yalnux  (21.05.14 07:36:12) 
Neredeyse 20 yil sonra marsa koloni kuracagiz millet olarak kac kitaya nam salmis yukmetmis adamiz ugrastigimiz seylere bak.

Bir kere birisi tuvalete girdikten sonra 5 dakika-10 dakika beklenilir karsi tarafi gucendirmemek icin erkan adap denen bir sey var.
Sese falan gelince bir bu ikincisi ise issizlik sorunu o derece.

Umumi tuvaletlerde cok olur, hatta musluk acilir tam osururken oksurulur falan komik olan bu degil aslinda komik olan su, bazen senkron kaymasi yasaniyor adam.gaz cikisiyla oksuru tutturamiyor once ohoum.sonra bir ugultu bir kararti.boyyylee.

Neden utaniyorsunuz hocam korkmayin yandaki de orada kahvalti yapmiyor tuvalet orasi tuvalet. Ha arkadasinin evinde siz mutfaga pisliyorsaniz orasini bilmem:)

Burada ben hayatim boyunca hicbir kiz arkadasimin yaninda da osurmadim.

Azcik da dalga gecmeyi.ogrenin uzerinizden o gerginlik atilir.boylelikle.

Ben mesela arkadaslarla oturuken cisim geldi mi? Hocalar bana musade ben bir baligin suyunu degistirip geleyim derim bazilari.ne baligi falan der, yazan kiz varsa, ayy ne tatli ya senin baligin.mi var ccokk seker.der.

Sonradan anlayanlar olur ve yarilirlar.

Sen de tuvalete girdin mi ilk postayi birak ikinci pirtigi da birakip.ciktiginda bebegim tuvaletimiz cevrimdisi acisi yuklenme dolasiyla.gececi bir sure gizmet verememktedir.de. Durumu anlar.

Zamanla da samimiyet bunu astiriyor simdi dusundum de.erkek arkadaslarla otururken eskiden bu sese kulak.verin diyip.bayagi bayagi sessizlik saglatip.yelleniyorduk ya da parmagimizi uzatip.sunu ceksene derdik cekince.koyverirdik.
  • tmby2  (21.05.14 08:18:20) 
daha sevgili olamamışsınız o yakınlık yok o zaman O.o


  • insomni4c  (21.05.14 08:31:04) 
ev eğer küçük ise gayet normal bi durum. 1+1, 2+1 evlerde boyle sikintilar yasaniyor, bende yasiyorum. tuvalet ile salon dip dibe osursan, cok net duyuluyor.

en iyi cozum, muslugu acmak yada sifona basarak sesi bastirmak ;)
  • nihat  (21.05.14 09:51:23) 
Aynısı bende de vardı ama haklı gerekçelerle, klozet duvarının arkası oturma odası idi. Daha pantolon indirsen duyuluyordu. Kim girse girsin, müzik, ses ne kadar açık olursa olsun bir noktada löp diye bir su sıçrama sesi duyuluyordu. Dışarı çıkıp sokakta bir köşeye salsam o kadar gerilmezdim herhalde. Olsun, osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur diyelim.

Tuvalet orası, kimse gül kokmasını beklemiyor.

Japonlar da çok utanıyorlar tuvaletteyken, ezilip büzülüyorlar. Onlar için bir tuş yapmışlar bazı tuvaletlerde. Sen yaparken, ona basıyorsun. Sifon sesi çıkarıyor bir süreliğine. Sonra yetmezse tekrar basıyorsun. Sen de cepten oyun flaan aç, Super Mario, Angry Birds sesleri eşliğinde yap.

Şimdi işerken rahatım da daha sıçtığım gerçeğiyle şu yaşta hala kendim yüzleşmiş değilim. Yani biliyorum tabii de, biri bana söylese "Valla mı, bu sırrımı nereden biliyor" diye de şaşırırım. Samimiyetten değil, kakamla barışık bir insan değilim. Yine de biyoloji üstün geliyor, başkasının evi dinlemiyorum. Ama sevgili evi apayrı, o durumda ben de kakaya büyük anlam yüklüyorum. "Bu kaka ile, artık pembe dünyadan, güzel ilişkimizden sonsuza kadar ayrılacağımıza; ayaklarımızın yere basacağına, seni iyinle, kötünle ve bokunla seveceğime sonsuza kadar söz veriyorum" diye konuşma yapasım bile geliyor.
  • aychovsky  (21.05.14 10:11:22 ~ 10:15:36) 
Arkadaşlar siz o sifonu çekerek gaz çıkardığınızda tuvaletin içindeki gürültüden dolayı ses kamufle oldu sanıyorsunuz da :D dışarıdan o iki ses gayet ayrı ayrı farkedilebiliyor :D belirteyim dedim :D:D:D

yemektehamsivar, öyle bir zamanda sevgilinden açık açık "şu müziğin/televizyonun sesini açsana biraz, tuvalete giricem de? ^^" de. Böylelikle hem tatlı hem espirili bir dille konuyu biraz açmış olursunuz. Sonrası daha kolay olabilir.
  • pandispanya  (21.05.14 10:19:41) 
çok tatlısın yemektehamsivar :)

çok seven insan sevgilisine karşı mükemmel olmak/görünmek ister bence. sende de böyle diye düşündüm. umarım öyledir :P

müzik/tv sesini açabilirsin biraz.
  • dessy  (21.05.14 10:23:02) 
Bu ilişkide bi eşik. Biz de konuşmuştuk zamanında bunu. Ben de çiş neyse de ötekinde feci geriliyodum yapamıyodum bi türlü. Sevgilim yanımda osuruyodu ben de kızıyodum hatta. O da diyodu 'kızım bak senden çekinmiyorum işte ne kadar rahatım yanında' O osurunca ben yan odaya kaçıyodum. Deli gibi gülüyoduk.

Bi gün sabah uyandım baktım tuvalet tıkalı. Çağırdım ilk şüpheliyi tabi. ''Ne yaptın lan tuvalete?'' dedim. Artık nasıl becerdiyse gideri tıkamış! Hiç iğrenmediğim gibi utanıp sıkılan hallerini daha da sevmiştim. Açıkça konuşun, şakaya vurun, sonsuza kadar böyle idare edemeyeceksin zaten. Büyütme gözünde bak neler var :)
  • sadecece  (21.05.14 10:24:26) 
ben de komşular duyarsa diye korkuyorum.


  • [silinmiş]  (21.05.14 10:35:12) 
kakanı yapmazsan osurursun o daha kötü. ne yapacağını bilemezsin. gülünür geçilir ama yine de niye böyle bişey yaşayasın değil mi? rahat rahat yap tuvaletini. bir de koku olayı oluyorsa onun hatası. tuvalette sprey olur, çıkarken basılır. niye yok evinde onun?


  • rock n roll  (21.05.14 10:57:38) 
Favorilerimde kendine yer buldu duyurun.

Ses sistemi varsa müzik falan aç, ya da sevgilin telefonda konuşurken fırla işini gör.
  • dusunuyorumoyleysevurun  (21.05.14 12:30:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.