[]

protein ağırlıklı kahvaltı önerisi

sabah uyandığımda kahvaltı hazırlamaya pek vaktim olmuyor. herkes haşlanmış yumurta diyor ama onu haşla,soy,ye çok zaman alıyor. bazen 5 yumurta beyazını yiyorum ama asla doyurmuyor beni.doyurucu, proteini fazla, pratik önerileriniz var mı beni poğaçadan kurtaracak. teşekkürler.




 
Protein tozu al. Hem uzun süre tok tutuyor hem zahmetsiz. hem istediğinden fazlasını alırsın.


  • dios  (20.05.14 22:15:34) 
Peynir ye, sut ic, yumurtayi aksamdan hazirla.....


  • primetime  (20.05.14 22:15:48) 
ben tavuk göğüs fleto yaptırıyorum. pişmesi 4 5 dk falan sürüyor. 2 yumurta çok az yağda tavada, 2 parça tavuk ve 1 dilim ekmek en az 4 5 saat götürür bence.


  • vendorth  (20.05.14 22:16:58) 
yumurtayı sarısıyla ye. acıkmazsın. peynir, tereyağı v.s ile birlikte. sarısının kilo aldırdığı, kolesterol yükselttiği doğru değil. poğaçadan 10 kat iyidir.

ben karbonhidrat dışında yağların ve proteinlerin kilo aldırdığı savına inanmayanlardanım. 1 sene kadar denedim de.
  • ya ben lan neyse  (20.05.14 22:19:38) 
Lor peynirinin olmadığı bir kahvaltıda protein her zaman eksik kalır.


  • angelus  (20.05.14 22:22:54) 
@ya ben lan neyse +1.

3 yumurtayı tam olarak götürmekte kişisel olarak bir sakınca görmüyorum kahvaltıda. haşla-soy-ye aşamalarından yüksünmemek lazım, sen hazırlanırken onlar olur bir yandan. peynir çeşitleri dışında süzme peyniri ve pastırmanın da güzel protein kaynakları olduğunu düşünüyorum. şekersiz fıstık ezmesi olabilir (her markette bulmak mümkün değil maalesef). bir gün öncesinden üşenmeyip ara sıra yapacağın yulaf kepeği de bunlara güzel eşlik eder. Poğaçada beyaz unu falan geçtim genellikle margarin kullanılıyor, aman diyim.
  • candanag  (20.05.14 22:30:23) 
ben kendi kahvaltımı afişe edeyim :)

2 tam(bazen 3), 4 yumurta beyazını, 100 gram yulafla blendırdan geçiriyorum, bazen 50 gr light kaşar dilimliyorum. sonra tavaya zeytinyağı veya tereyağı döküyorum kararınca. üstüne karışımı döküyorum, krep tarzı pişiriyorum. krepten kalın oluyo ama bence lezzetli. yanına domates, biber doğruyorum. az kalan parça olursa peanut butter ve sütle mükemmel gidiyor. karışıma kaşar atmazsam yanında 80-100 gr arası lor yiyorum. yulaf yiyemeyenlere tavsiye ederim.
  • defansif orta saha  (20.05.14 23:37:21) 
Yumurtayı tam ye, beyaz değil. Tavada yaparsan içine değişik şeyler koyabilirsin.


  • arnold schwarzeneger  (21.05.14 09:03:13) 
Lor peyniri + yulaf ezmesi + yumurta(vazgecilmez. Care bulman lazim 5dk erken kalk) yulaf zaten delicesine tok tutan bi sey.


  • vatandasacartcurtyok  (08.01.15 20:19:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.