[]

Taksim'de Akşam Yemeği

şöyle 30-35 liraya değişik ve kaliteli bir yemek yiyebileceğim denenmiş mekan önerisi alabilir miyim.




 
değişikten kasıt nedir, normalde ne yersin ki?


  • 10032007  (20.05.14 20:45:06) 
house cafe güzeldi ben gittiğimde belki bir tık daha çok olabilir hesap ama 30 a yersin güzel bir şey..
ada kafe vardı ama şu an tadilatta..

  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (20.05.14 20:47:21) 
Kasap Döner +1
Burgerci gençliğe döneri getiriyor adamlar.

Shake Shack'i denemediysen git dene. Çokzel. Şişhane tren istasyonunun orada. İlk kez gittiğini söylersen onlar yardımcı olur.

Mikla Restoran var yine o taraflarda; ama fiyatları tabii ki bu söylediğin miktarlar arasında değil.

Öte yandan 35 liraya başka değişik ne yenir bilemedim. :/
  • g man  (20.05.14 20:48:50) 
kebap, döner, pide, köfte vs gibi 100 metrede bir kaşıma çıkan yiyeceklerden yemek istemiyorum. shake shack kötü bir hamburgerci. house cafe'nin porsiyonları küçük fiyatları fazla yüksek diyorlar emin değilim ama denenebilir. mikla sıradan bir akşam yemeği için sık sık gidilecek bir yer değil, fine dining restoranı nihayetinde.

ilk cümlede söylediğim şeyler olmadığı sürece her yemeğe açığım.
  • trinitrotoluen  (20.05.14 21:04:33) 
Midpointe git en güzeli bütçeyi zorla, adam gibi yemek ye=)


  • Lola90  (20.05.14 21:07:19) 
20 liraya karnını efsane bir şekilde doyurabileceğin bir yer vardı; ama aşçısı ayrıldı. :/

Kumbaracı Yokuşu'ndan inince Leb-i Derya'nın oradaki Caka kafe. Benim arkadaşların mekanı. Aşçısı da benim eski sevgilimdi. Kısa süre çalıştı, biz ayrılınca işten de çıktı. Tam aradığın şeymiş aslında. Yeni aşçı bulurlarsa burada reklamını yapayım bari belki arayan falan olursa yardımım dokunmuş olur.

Alternatif düşünüyorum da ben de düz adammışım. Hamburger'i Arbys'de yerim mesela, beni tatmin ediyor oranın standart beef&cheddar'ı. Öteki türlü vaktim varsa İskender falan yiyorum. Dürüm yiyeceksem Mangal Keyfi var Demirören'in arkasında, oraya gidiyorum. (Beatles, Rolling Stones falan çalan dürümcü diye bilen daha fazla)

Aaa bak şimdi aklıma geldi.

İstiklal'den inerken, yine Tünel'e doğru Ziraat var hani. Onun hemen karşısında iki katlı bir mekan var. Aşağı inerken sağda kalıyor. Adını getiremeidm şimdi aklıma. Makarnası ve hamburgeri güzeldi. Fiyatlar da uygun. Havadar bir yer. Genelde yabancı turistin yoğun takıldığı bir yer.
  • g man  (20.05.14 21:20:46) 
Kadıköy'deki Happy Moon's un karşılığını arıyorsun sanırım. O tarz o fiyatlarda var mı bilmiyorum. Ama Sıraselvilerden inerken sağda Selvi lokantası var, ev yemekleri tadında 15 liraya mis gibi yemek yersin.


  • r_u_h  (20.05.14 21:29:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.