[]

kendinizle en çok gurur duyduğunuz an?

soru başlıkta sevgili kullanıcılar.




 
aldığım kararları uyguladığım anlar olabilir.


  • loralynn  (20.05.14 19:19:57) 
Endüstri mühendisiyim. Geçtiğimiz ay vefat eden amcam da öyleydi. Avukat bir arkadaşıyla sohbet ederlerken ben de oradaydım. Avukat bana bölümümü sorduğunda amcam elini omzuma atıp, "o amcasının yolunda" deyip gülümsemişti (çok sert bir yapısı vardır. gülümserken göremezdik kolay kolay). O an kendimle gurur duymuştum.


  • himmet dayi  (20.05.14 19:20:07 ~ 19:20:56) 
1- annemi anneler gününde otobüsten inince çiçekle karşılamam. o kadarcık şeyden bile sevinçten ağladı. gerçi bu gurur duyulacak bir şey mi bilemedim.

2- en çok istediğim bir ülkede ve şehirde, dünyanın en büyük şirketlerinden birinde mülakatların son aşamasına kadar gelip, imza kısmına kadar ilerleyebilmem. iş kontrat aşamasına geldiğinde çalışma iznini türk vatandaşlarının ne kadar zor aldığını öğrendiler zaar, tepe tepe gittiğim yolu geri döndürdüler, kalıcı boyun-sinir problemlerine sebep oldular, bütçemi sarstılar, hevesimi yerle bir ettiler. ama demek ki isteyince olabilitesi varmış. tek sorun türk vatandaşı olmak, onda da elden gelen bir şey yok.

işte o "sizi kabul ettik, gelin imzalayalım" dediklerinde çok gururlanmıştım aslında.
  • letheavendangered  (20.05.14 19:20:34 ~ 19:21:18) 
tasarladığımız(3 kişilik ekip) tren vaganunun seri üretime geçip raylara inmesi ve hala raylarda gidiyor olması.

Hala gurur duyarım.
  • basond  (20.05.14 19:28:44) 
uzun süre atletizmden ayrı kaldıktan sonra yine bir süre kampa almıştım kendimi, tek başıma dağ bayır çalışıyordum. kendimi formda hissettiğimde girdiğim ilk yarışta daha çıkışta insanlara inanılmaz fark atışım ve bunu yaparken hiç zorlanmayışım.

anadolu lisesi sınavlarında tüm soruları yapmıştım. belki bir tane yanlışım vardı. puanlar o zaman internet olmadığı için okullarda açıklanırdı. puanımı görmek için babam ve şoförüyle okula gittik. kağıtlara yazmış ve cam kapılara asmışlar. şoför başladı en alttan bakmaya. babam, olur mu gel en üstlerden başlayalım dedi. evet, en üstte benim adım yazıyordu. 2. ile aramda 100 puandan fazla fark vardı. türkiye 16.sı olmuştum. gazeteye falan çıktım. aynı dönemde, okulda seviye tespit sınavları yapılıyor. ben hep birinci geliyorum. 2. gelen de komşumuzun yarma oğlu. komşu hep şunu derdi. bizim oğlan herkesi geçti de bu karaoğlanı geçemedi. hehe.

bir de şu yazıda geçen yaz.
eksisozluk.com
  • [silinmiş]  (20.05.14 19:39:34) 
1- 1 sene içerisinde 20-21 dersi verip mezun olmam.
2- Askerde sıfırlama atışında aynı delikten 2 mermiyi geçirmem :)
3- Mülakatta genel müdürün karşısında, üzerime oynamış olmasına rağmen galip gelmiş olmam
4- Avda ilk tavşanımı vurmam
5- Anlık olarak gerçekten ihtiyaç sahiplerine küçük de olsa yardımcı olabilmem.

Aklıma gelen bunlar.. Aslında hayatımda öyle çok da önemli bir detay yokmuş :)
  • bilmemkacincinick  (20.05.14 19:41:09) 
iş yerinde yaşıyorum. arızaları çözünce iyi hissettiriyor. yani gurur için başkasının takdirine ihtiyacım olmuyor genelde


  • sttc  (20.05.14 19:50:34) 
satış danışmanlığı yaparken, küçük bir çocuk annesine, babasına kızmış istediği şeyi almadıkları için aşağı katta oturuyor. annesiyle, babası aşağı indiler babası sinirlendi ve çocuğun suratına anahtar fırlattı. ben adama bağırdım ' napıyorsunuz beyfendi' diye. farketti beni ama bakamıyor bana. sessizlik oldu. ben tekrar bağırdım 'burdayım, bana bakın' diye. sonra 'siz artık bu çocuktan hayır beklemeyin, bravo' diye bağırdım. karısı bunu çekiştiriyor gidelim diye. alkışlayarak ve bravo size diyerek adama doğru yürümüştüm. ilk kez bu kadar gurur duydum kendimle.


  • rock n roll  (20.05.14 20:00:07) 
doktora için gerekli ales puanını sonunda alabildiğimi öğrendiğim için az önce çok gurur duydum kendimle.


  • devilred  (20.05.14 22:25:22) 
mari charlotte'a yardım edip onunla evinde yarım saat geçirmem.. daha fazla kendimle gurur duyabileceğim bir şey çıkacağını sanmam..o evden hiç çıkmak istememiştim..


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (20.05.14 22:28:20) 
Soruyu gördüğümden beri düşünüyorum, bulamadım öyle bir an.

Övünmek, yaptıklarıyla gurur duymak falan ne kadar uzaklaşmış benden meğer.
  • buzbebek  (20.05.14 22:29:17) 
1- ilk motorum için ağzımdan kan gelene kadar çalışıp başardığım zaman
2- şu anki işime kabul edildiğim zaman

  • mirty  (20.05.14 22:41:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.