[]

Nokia Lumia

evet gençler artık eski tuşlu telefonumu bırakma vakti geldi. ne iphone ne samsung tarzı kocaman telefonlardan istiyorum. nokiaların lumiaları sanki hem kibar hem de iş görür gibi. ne dersiniz bu konuda tavsiyeleriniz?




 
yeni versiyonlari cikacak alanin elinde kalacak aletler bence.

yaygin olandan sasmayacan ios ya da androide devam.
  • ergenpezeveng  (20.05.14 18:15:24) 
adam hala tuşlu telefon kullanıyormuş, siz android deneyiminden bahsediyorsunuz.

o da güzel tabii.
  • mea maxima culpa  (20.05.14 18:22:23) 
@mea maxima culpa

telefondan ekstra bir beklentim olmadığındandı. ama artık iflas etmeye başladı telefon. e yenilerin hepsi de smart zaten.
  • pek vokal  (20.05.14 18:23:44) 
Androidlerin de küçüğü var. Lumia alıp yarın bir gün sorularına cevap verecek kimseyi bulamamaktansa al küçük boyutlu bi android. Hepsi kocaman değil.


  • harzem  (20.05.14 18:27:13) 
htc one mini'ye baksana abi bi?


  • hjarteblod  (20.05.14 18:29:13) 
iki yıla yakın süredir lumia kullanıyorum. telefondan ne beklediğinize göre değişir tabii ama benim için gayet güzel iş görüyor. estetik açıdan da windows phone kanımca hem ios'u hem de android'i beşe katlıyor. tavsiye ediyorum.


  • rotario  (20.05.14 18:40:30) 
@rotario

hangi modeli?
  • pek vokal  (20.05.14 18:43:22) 
ben 610 kullanıyorum, türkiye'ye gelmemişti aldığımda. şu an piyasadakilerin hepsi benimkinden iyi. 720 kullanıyordu bir arkadaşım, akıyordu telefon vallahi.


  • rotario  (20.05.14 19:09:45) 
ben de 1,5 senedir lumia kullanıyorum. 825 kullanıyorum. çok memnunum. 925 ile aynı özellikler bir tek bataryası ve kamerası değişik.

windows phone da iyi. maşallah tık demedi.

herkesin değişik ihtiyaçları var. ona göre telefon alıyor.

arkadaşların söylediği tanıtımlar var nokia da android telefon çıkartacakmış. onu bekleyin diyorlar. siz bilirsiniz.

ancak öyle kötülendiği gibi, yok elde kalır dedikleri gibi bir şey yok. tam tersi.
  • mea maxima culpa  (20.05.14 19:14:15) 
1.5 yıldır lumia kullanıyorum, bu ara 8.1 developer sürümü kullandığım için sıkıntıları var ama esas güncellemeden sonra androidden veya iphonedan sistemsel olarak pek bir eksiği kalmayacak.

önerrim yani, kasma yapmaz akar gider yağ gibi telefon.
  • trajikomix  (20.05.14 19:25:06) 
benim için tek eksik vpn uygulaması olmaması ama yeni güncelleme ile böyle bir özellik gelecekmiş.

tabii adamlar nerden bilsin 4. dünya ülkesinde vpn özeliğinin önemli olduğunu. bilselerdi koyarlardı :(
  • mea maxima culpa  (20.05.14 20:23:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.