[]

Kadıköy / Bisiklet Kiralama

Var mı şöyle sahile, caddebostan'a yakın bir bisikletçi, Adalardaki usulle kiralama yapan?

İspark'ın bisikletleri hem sezonu açmamış, hem de kredi kartı işlemleriyle alınabiliyor, 4-5 bisiklet kiralasak, 4-5 ayrı kredi kartı isteniyor.

O yüzden varsa bildiğiniz bir bisikletçi, adresi veya mevkiyi söylerseniz sevinirim. İnternette bir bilgi yok.

 
haftasonları fenerbahçe'ye doğru yeşil bisiklet bir çadır kuruyor sanırım. heralde kiralama yapıyorlardır. ayrıca bostancı'da sahanın arkasına doğru bisiklet kiralayan bir yer daha var. caddebostan'da hiç görmedim.


  • raikkonen  (20.05.14 17:39:46) 
şimdi 2 3 telefon açtım ordaki bisikletçilere, 10 lira saat, 40 lira günlük diyor. ne bileyim, biraz uçuk gibi geldi. adalarda zaten günlüğü 10-15 lira maksimum.


  • nezaretten taharet  (20.05.14 18:20:03) 
delta bisiklet netten arat.
günlük 20 tl olması lazım. stadın orada yalnız.

  • bass solo take one  (20.05.14 18:25:09) 
@bass solo take one

50 tl dediler aradım :/
  • nezaretten taharet  (21.05.14 11:39:58) 
kaçkar bisiklet'ten bisiklet turu'nun olduğu gün saati 5 liraya kiralamıştım, günlük fiyatı da uygundur diye tahmin ediyorum.

web sitelerinde google maps bağlantıları var. bisikletle 5 dakikada inebilirsiniz caddebostana.

www.kackarbisiklet.com
  • robin crusoe  (21.05.14 11:58:17) 
isbike sezonu açtı bilgine.

bağdat caddesi üstünde yeni bir bisikletçi açıldı. shell benzinciyi geçince sol tarafta kalıyor. adını hatırlayamadım. oralarda kime sorsan gösterir.

ayrıca www.bisikletgezgini.com burayıda tavsiye ederim.
  • fukka  (21.05.14 15:34:45 ~ 15:35:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.