[]

Survivor izleyenlere soru

Şu gönüllüler hiç bir oyun kazanamıyor açlıktan sefil durumdalar fln bu sebeple ilgimi çekti son bir kaç bölümdür izliyorum. Olayım onların yemek yemesini görmekti. Dünkü bölümde yemekli otelli ödül kazandılar. Tek derdim onları şöyle rahata kavusmus bir yemek yerken izlemek. Yahu göstermedi dimi gönüllülerin ödül videosunu bulamıyorum.

Diğer grup sushileri boğazlarına sıralarken 30 dk videolarını yapıyorlar. Ben de bu çocukları görmek istiyordum, rahat yok bana görmezsem yemek yediklerini. İzleyen var mı? Ben dün izledim ama göremedim ödül kısmını.


 
ben de ayni seyi merak ettim. muhtemelen yayinlamadilar. cumartesi gunu yayin yoktu. belki bu aksam yayin yaparlarsa orada gosterirler.

ben de gonulluler kazanmasin istiyorum turabi ve sahra nedeniyle.
  • exlibris  (20.05.14 12:56:22) 
dünkü otelli ödülü gönüllüler kazanmadı ki, ünlüler kazandı (denge tahtasının üstünden üç kişinin attığı kum torbalarıyla düşmeden karşıya geçmeli bi oyun oynadılar). onu da gösterdi. havuza girdiler, yatla açılıp su sporu yaptılar falan.

başka otelli ödül de mi vardı dün?
  • kibritsuyu  (20.05.14 13:42:26 ~ 13:43:50) 
@kibritsuyu pazar akşamı gönüllüler kazanmıştı ama evet göstermediler @maymuncuq, ben de merak ettim. hatta onun yerine saçma sapan aynı özetleri tekrar tekrar gösterdiler, enteresan.


  • linwie  (20.05.14 13:46:12) 
sıkı takip etmiyorum. denk gelirsem oturup izliyorum. onu görmemişim demek ki.

şimdi babam da içeride misafiriyle konuşuyor balona bineceklerdi göstermediler falan diye. onu diyorlar galiba.

lakin denge tahtalı kum torbalı oyunu kaybedince gönüllüler çok üzüldü, çok ağladı. yani uzun süredir ödül kazanamamış gibi, otelde kalacaktık ühühüü falan oldular. e ulan gösterilmediyse bile geçen hafta kalmış olmanız gerekiyor?

muhtemelen götürülmediler. yani yapım ekibi ödülü vaadetti ama ayarlayamadı, yapım ekibiyle ödülü verecek olanlar arasında anlaşmazlık çıktı. sözleşme gereği de yarışmacılara kamera önünde ya da başka bir yerde bahsetmeleri yasaklandı acur tarafından. belki başka bir ödülle geçiştirilip susturuldular. dediğim gibi götürülüp otelde falan kalmış olsalar dün akşam otel ödülünü kaybedince o kadar hayıflanmazlardı.

bi de tolga'nın dün akşam oyunu kazanınca hiç de o kadar içerlenecek bir şey, bir terbiyesizlik olmadığı halde "senin ödül balondu söndü" şeklindeki şarkı göndermesine çok içerlediler. tolga da sanırım balona bineceklerdi, götürülmediler diye ona gönderme yapıyor. dün tolga'nın o şarkısına niye o kadar tepki gösterdiler anlam verememiştim. bak şimdi babamlar balon diyince, siz gösterilmedi diyince izlemediğim halde birleştirdim kafamda.
  • kibritsuyu  (20.05.14 14:02:02 ~ 14:41:24) 
Dün bölümün başında balon görütüleri yayınlandı ki. Sadece otelde yemek yeme görüntüleri yayınlanmadı o da belki son günlerde olan olaylardan dolayı. Dün ünlülerin yediği yemek yayınlandı ama sade bir yemekti nispeten. Gönüllülerin otel muhabbetinde belki egzantrik yemekler, hayvanca yeme görüntüleri olduysa yayınlamamayı tercih ettiler.


  • Lola90  (20.05.14 14:30:27) 
muhtemelen dün akşam yayınlanan bölümlerin çekimi yapılırken gönüllüler ödüle götürülmemişti. tolga'nın "balondu söndü" diye gönderme yapmasının ve karşı tarafın buna çok bozulmasının başka açıklaması olamaz.

bence ödüle daha sonradan götürüldüler, çekimleri yapıldı, bunlar da dün akşamki bölümün başına montajlandı hani "götürmedik demesinler işte" hesabı seyirciye yedirdiler.

memlekette yas varken hayvanca yemek yeme görüntüsü göstermeyecek kadar duyarlı adam, memlekette yas yokken de aç insanların önünde kokuta kokuta et pişirtip karşılarında mmmh namnamnam diye yemez, acının üstünden daha bir hafta geçmeden hoplamalı zıplamalı program yayınlamaz.
  • kibritsuyu  (20.05.14 18:12:32 ~ 18:14:41) 
Bence kamera kayıtta değildi, ya da dönüş yolunda kamera araçtan düştü kayıt yok ellerinde:) Siteye koysunlar bari. Şunlar bir kere yesin bir görelim diye izledik, göremedik lanet.

Bir de hava yağmurluydu, hava şartları nedeniyle binememiş olabilirler mi balona..

Soma nedeniyle olduğunu sanmıyorum. Yemek yemekten öte, çığlıklarla sevinmeleri asıl hiç yas ortamı olmazdı, şekilci ortam bekleyenlere.
  • maymuncuq  (21.05.14 00:23:14 ~ 00:24:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.