[]

dubaide ne ucuz?

eskiden elektronikti ama artık değil anladığım kadarıyla. camper, new balance gibi bizde kazık çakılan amerikan markalarında fiyatlar nasıldır acaba?




 
Alış verişle ilgili herşey ucuz.

Elektronik , tekstil ve benzeri bir çok ürün.

Geçen gün bir canon aldık burada 2000 lira civarlarında oradan 600 dolara aldık.
  • colorwithnotexist  (20.05.14 11:48:47) 
Yakıt sudan ucuz.

1 lt benzin 1.5 lira civarıydı
1 lt su 8 tl

Alış-veriş merkezinde her marka ürünü bulabilirsin ama fiyatları öyle çok ucuz değil.
  • air  (20.05.14 12:36:29) 
Fiyatlar bekledğin kadar ucuz değil maalesef. Çok aşırı fark etmiyor. TRde olmayna şeylere bakabilirsin o tarz elektronik merakın varsa. Ben sony qx100 almıştım mesela, TRde yoktu.


  • roket adam  (20.05.14 15:35:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.