[]

duyuru sakinleri kedi beslemek zorunda mı ?

günde 3-4 tane "kedime şöyle oldu , onu yapmadı , bunu yemedi " diye başlık görünce benden başka herkesin kedi beslediği düşüncesine kapıldım.herkes kedi mi besliyor ?




 
ben beslemiyorum, beslemeyi de düşünmüyorum. kedilerle aram da pek iyi değil zaten.


  • devilred  (20.05.14 02:47:41) 
evet, beslemek zorundayız. zaten üye olmak için muhtardan ikametgah kağıdı, son yatırılan su faturası falan gibi şeyler de gerekiyor. bi de 24 tane arkalı önlü vesikalık foto


  • pasp  (20.05.14 02:50:26) 
Tabii ki. Iki kedim var ama evlenince onlar annemde kaldı, baktım duyuru açamıyorum kaçamak login oluyorum falan.. eşimin annesindeki kedisini transfer ettik mecburen.


  • oldboy  (20.05.14 02:51:22) 
kedinizle resminizi yollarsaniz üyelik kismini aciyoruz.

saka bir yana kediler de kedi sahipleri de titiz, hassas canlilar olduklarindna bilgi paylasimina sorulara ihtiyac duyulmasi normal. bence garip olan burada sadece milyon yilda bir denk geldigim aile ici muhabbetler, kardes egitmeler, cocuk konusunda tavsiyeler.

kedisi olmayan cogunlugun bari cevresindeki diger canlilara ilgi göstermesi gerektigine inaniyorum.

söz meclisten disari.
  • wiillii  (20.05.14 02:53:42) 
eğer adres bilgilerini doğru girdiysen üye olur olmaz adresine kediyi gönderiyorlar zaten. Ben benimkini teslim almadım geri gönderttim. BU uygulamaya karşı olduğum için.


  • godsparticle  (20.05.14 02:53:54) 
insanları ikiye ayırdım: kediyi çok sevenler (bilhassa kadınlarda görülür) ve hiç sevmeyenler (bilhassa erkeklerde görülür). nötr olan insanoğlu azdır (genellemenin hastasıyım).

kategorilerde hayvan başlığında kediler başı çekiyor burada, ondan kaynaklanıyor azizim. her allahın günü ben de vücut geliştirme/diyet kapsamında sorular görüyorum gibime geliyor, algıda seçicilik biraz da.
  • candanag  (20.05.14 02:55:05) 
sozluk yazarligi aliren kedin var mi diye sordular, ben de "var" diye salladim. Sonra almak zorunda kaldim.


  • fortisvita  (20.05.14 03:45:21) 
@want2die

iste o efsane duyuru. daha iyisini görmedim hala.

#333859

edit: mobilden girdigimden oturu tam link veremiyordum. iste o efsane:

www.eksiduyuru.com
  • no christ requires  (20.05.14 10:23:56 ~ 12:16:53) 
ben elma salyangozu besliyorum. cok guzel <3 gunun birinde gary gibi miyavlar belki hem :p


  • mayaa  (20.05.14 11:26:32) 
Bana da baya anlamsız geliyor. Hiç sevmem.


  • Lola90  (20.05.14 11:29:42) 
değil.

@want2die
@no christ requires

direkt link verseniz keşkem, aramada çıkmadı. merak ettim niye işemiş eleman.
  • mavi istiridye  (20.05.14 11:32:06) 
abi sadece duyuruda değil genel olarak internette var bu mevzu. sebebini anlayabilmiş değilim ve inanılmaz itici buluyorum. böyle çok komik bir gif vardı. 4-5 tane adam oturuyor, bir başkası "tadaaaam!" diye elinde kediyle odaya giriyor, hepsi manyak gibi kediyi sevmeye başlıyor falan. internetin hali tam olarak bu.

yanlış anlaşılmasın, kedi beslemek-sevmek kötüdür, bunu yapan insanlar gavattır demiyorum ama günümüzde bu artık resmen moda oldu. kendi içimize çok fazla kapanıyoruz. dünyayla ilgili çok daha şey biliyoruz eskiye oranla ama çok daha az şey yapıyoruz.

yozlaşmanın ve vicdansızlığın bir sonucu olarak, insanlar kendini iyi hissedebilmek adına şirin ev hayvanlarına yöneliyor gibime geliyor. sevimli bir kedi hem varlığıyla iyi hissettirir, hem arkadaşlığıyla yalnızlığı azaltır hem de bir canlının sorumluluğunu alıp ona rahat ve güzel bir dünya sağlama hissi insanın vicdanen rahatlamasını sağlar.

bu cümlemi de "kedi sahipleri vicdansızdır" olarak algılayanlar çıkacaktır, canları sağolsun. böyle bir şey kastetmediğimi, objektif bir şekilde okuyan anlar zaten. bizim de 3 tane kedimiz var ama "AWWW KEDİLERRRR <3" yazmıyorum hiçbir yere. kedi yani işte evcil bi hayvan amk, niye internet fenomenine dönüştü anlamıyorum.

hayvanlar güzeldir, onları sevip saymalıyız. amma vitrine çıkarmamızın da lüzumu yok bence.
  • pescador  (20.05.14 11:33:50 ~ 11:34:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.