[]

Kedimin kuru mamaya popo donmesi

50 gunluk bi kedim var. Veterinerden mama aldim bayagi bi para verdim mamasina. Kedi kokluyor donup gidiyor. Yas mamasini da cok sevmedi. Whiskas yas mama vermistim onu bayilarak yedi ama whiskas vermek hic istemiyorum ama kediler cok seviyormus. Simdi bunun simarikligina tekrar baska mama alamam onu sevip sevmeyecegi de mechul. Ac ac dolasiyor evde. Mamasina sut de doktum biraz. Kitir kitir yemesi gerekmez mi yahu? Niye yemiyor? Veteriner ac kalinca mecbur yiyecek dedi ama yemiyor :(

not: bi de kaka yapmiyor pek. Kabiz galiba mamasina doktugum sute bi kac damla zeytinyagi damlatmistim ama ise yaramadi yemedigi icin. Kabizligini nasil gecirebilirim?
Veterinere persembe gidicez ilac icicek.

 
süt verme.
mama ile sütü ve zyağını da karıştırma! o ne öyle! bulamaç.. hayvanların da bi zevki var! tabi yemez :) vet. den ne marka mama aldın? wiskas alma evet onda çok haklısın. her mamayı sevmeyebilir ve yapacak hiiiiç bişi yok. benimkiler proplan ve royal canin ve de hills yiyior sadece eşekler. viskas da yemiyor.
zyağını ağzına damlat 1-2 damla. olmadı parmağına bulaştır. 1-2 kez ağzına sok. yalansın mecburen.
  • ben smyrna  (20.05.14 00:41:34) 
Whiskas verdiğin içindir. Bir kere yese bile bağımlılık yapar. Bir daha asla verme o mamayı. Bağımlılık teranesini geçtim, Whiskas'ın zararlarını anlatabilecek kelime bulamıyorum. Tarım ilacı ver daha iyi. Royal Canin, Pro Plan, Hills gibi markaların yavru kediler için mamaları var. Onları tavsiye ederim. Bütçeni de çok zorlamaz. Şimdilik ise yapman gereken önüne düzgün bir mama koyup o yiyene kadar beklemen. En sonunda açlığa dayanamayıp yiyecektir. Endişelenecek bir şey yok. Mamasına da süt falan dökme vallahi öldürmeye mi niyetlendin sen o kediyi anlamadım :) Laktozlu süt dokunur, gaz yapar. Sindirim sistemini bozar. Hele hele yavru kedi helak olur. Veterinerini dinle mutlaka. Annesinden çok erken ayrılmış o kedi.


  • don toblerone  (20.05.14 00:43:09) 
kuru mamayı suyla ıslatıp iyice yumuşatmayı denediniz mi? o şekilde tadına alışır belki. bizim minik de başta yemiyordu öyle alıştırdık.


  • kül  (20.05.14 00:45:06) 
Sut laktozlu degil inek sutu vermedim yavru kediler icin olan sut tozunu sulandirip isitip mamasini onla islattim


  • matilda  (20.05.14 09:39:21) 
whiskas vb ürünler çok zararlı.

zamanla alışacak o mamaya.
  • mea maxima culpa  (20.05.14 12:18:52) 
tamam. süt dediğin için süt sandım :)


  • ben smyrna  (21.05.14 00:03:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.