[]

dublaj silmek.. (ya da direkt filmi buldurun bana! :( )

allah bu rusların belasını kaldırsın!

elimizde bir adet hugh dancy'nin çıtırlık dönemlerine ait film var (ismi young blades) online film izleme sitelerine baktım, türlü torrent sitelerine girdim -private-public, tabi private'ların çok ünlülerine değil- emule bile denedim, sadece rusça dublajlısı var elimde -ve o dublaj da ne yazık ki orijinal konuşma duyulacak ancak anlaşılmayacak şekilde yapılmış- nette çok aradım dublajı nasıl çıkarırım diye, farklı farklı media oynatıcılarla denedim, tek stream var deyor, olmuyor! virtualdub, mkvtoolnix, avimux falan denedim, zaten tek audio gözüküyor nedense ve onu da çıkarınca filmin sesi gidiyor (öyle izleyecek olsam zaten sesini kısarım :( ) hasılı, bu filmden dublajı çıkarmam mümkün müdür? (yani divxplanet'a baktım, teknik forum'a baktım, mümkün değil deniyor -hatta yabancı forumlara da baktım) gene de sizlere bir sorayım dedim.

olmadı filmi buldurun bana, nolur yaa? :(

 
vlc'de denedin mi? geçen bana bi video geldi, üst üste üç dublaj sesi vardı. diğer oynatıcılar üst üste çalıyordu ama vlc'de açınca ayrı kanallar halinde geldi hepsi.


  • kül  (20.05.14 00:40:05) 
denemiştim olmamıştı gene :( tek ses izi gösteriyor.

yani bir insan bunu bir başka insana nasıl yapar anlamıyorum?! sen kalk, koca filmi rusça dublajlı yap, üstelik de altından duyuluyor olsun! yavrum hugh da pek şirin ama izleyemiyorum ki böyle! :(
  • pasp  (20.05.14 01:26:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.