[]

bisiklet önerisi

Yaklaşık 1000 lira bütçe var. Salcano ng 450 hd önerdiler. Bir de sizlere sormak istedim. Bu bütçeye uygun ne önerirsiniz.




 
kullanacağın ortama bağlı. çoğunlukla asfalt ise dağ bisikleti alma, çok yorulursun. bende carraro big 929 diye gittim carraro sportive 225 aldım. aşırı memnunum. geçen senenin ve yaza girişte bu senenin en çok satan modellerinden. fakat piyasada bulmak biraz zor. ben son kalan 1 taneyi ümraniye'de buldum. bu arada eğer istanbulda isen korkut bisiklet var ümraniye'de. kesinlikle oraya gitmeni tavsiye ediyorum. ilk defa gittim ve 5 saat kaldım orda. yemek bile ısmarladılar. modellere tek tek baktım. her konuda yönlendirdiler.

aksesuarlar ile 1.320 TL'ye maal oldu. yalnız aksesuarlarda ciddi indirimler yaptılar. fiyatları az çok bildiğim için bunu söyleyebilirim. italyan üretimi selev avatar light kask dahil bu fiyata. kask bu arada 230 gr.

www.bisikletcim.com
  • zam sampiyonu domates  (19.05.14 23:22:34) 
şehir içi ve tur içi kullanacaksan bütçeni biraz arttırıp sedona 310-320 modellerine bakmanı öneririm. pişman olmazsın.


  • nohut kokusu sacan duduklu tencere  (20.05.14 00:35:21) 
  • fukka  (21.05.14 15:36:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.