[]

pull and bear

Merhaba herkese, bugun bu magazadan alisveris yaptim 59.90 liralik. 50+10 lira verdim icice katlayip kasiyer 50 lira verdigimi 10 lira daha vermem gerektigini soyledi bir ton orda dert anlatip hatam olmadigini soyledim emindim cunku israrla vermedigimi soyledi kendi hakliymis gibi sonunda on lira daha cikardim ama orda arkadaki insanlara rezil oldugumla kaldim. kasayi saydirdik fazla cikmadi megerse arka kisima dusurmus parayi birde uste cikmak icin konustu fakat su an o kadar sinirliyim ki orda bana davranislari yani bi sovmedigi kaldi boyle bi durumda arayip sikayet edicektim 19mayis oldugu icin merkez kapali simdi bi sikayette uyari falanmi alir yoksa magaza bu sikayeti bosmu gecer? Siz ne yapardiniz cidden parasinda degilimde orda gordugum muamele cok ayipti basina boyle bisey gelen var mi?




 
almasaydın keşke, parayı arkaya düşürüp bir de nasıl üste çıkabilmiş orayıda anlamadım. böyle durumda yırtıkla daha çok yırtık olacaksın.

şikayetin pek bir işe yarayacağını sanmıyorum. ama yine de et,içinde kalmaz en azından.
  • tekil3.şahıs  (19.05.14 18:05:49) 
benimde başıma gelmişti bimde:) 50 tl verip 5 tl verdiğimi idda etmişti bütün kasayı tekrar saydı fazlalık çıkınca dediğim gibi 50 tl verdiğim anlaşıldı sinirden kast katı kesilmiştim ama adamda abi geliyorlar 100 tl verdim ben diyip para üstü istiyorlar kasada açık cıkınca maaşdan kesiyorlar değince adama hak verdim zaten emekçi adam kaç saattır orada ayakta kafa kalmamıştır. içini rahatlatakcasa şikayet et tabi ama o gün gece bime molotof kokteyli atmayı düşünmüştüm:)


  • mrthany  (19.05.14 18:10:14) 
icice katlayip verdigin parayi arkaya dusurduyse iki ihtimal var, birincisi icice oldugunu gordu, unutmussundur belki diyerek bilerek arkaya atti ustune yatmak icin. ikinci ihtimal(daha olasi) gercekten beyinsiz ve arkaya bilmeden dusurdu, sonra da bulamayinca hakli olarak paranin pesine dustu. unutmayalim ki biz iyi insanlar olsak da ortada baya fazla dolandirici, pis tip var ve giyim kusamindan, dis gorunusunden vs belli olmuyor bunlar.
ha tabii ki sikayetinizi edin. profesyonel bir tavir takinmadigi icin edin ama size karsi ozel, kisisel bir hakaret olarak algilamayin. o da orada kasiyer iste, kasa eksik cikarsa ondan bilirler, butun telasi o.

  • beriberi  (19.05.14 18:18:48) 
Cok begenmistim bi tane kalmis almasam parayi kaybettigiyle kalcakti. sakindim cok konusurken oyle nasil davranabilir anlamiyorum sakin olmamak lazim cidden boylelerine


  • tekila shot bardağı  (19.05.14 18:23:07) 
beriberi haklı içeriye koyduğun 10 lira arkaya düşüyo da 50 nasıl düşmüyo zaten o parayı alırken tamamen açıp kasaya bişeyi kaldırıp öyle düz koyuyo. Günaha girmek istemem ama suçlular üste çıkar sürekli suçluluk psikolojisidir.


  • acukali ekmek  (19.05.14 18:44:00) 
Bundan sonra katlama, ben her zaman açık ve dümdüz bir şekilde veririm. O zaman sorun çıkmaz. Bizim de geçen gün Derimod'da para üstü verirken 10.5 liramiza konmuşlar hemen fark edip söyledik aldı saydı 50 kuruşa yine çöktüler ama 10 lirayı kurtardık.
Şikayet edersen de bir şey çıkar mı bilmiyorum çıkmaz herhalde.

  • Lim5  (19.05.14 21:49:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.