[]

Samsung Tablet hakkında?

Alet şu: www.hepsiburada.com

Sorular da şöyle:
1) (EN ÖNEMLİ SORU) Bu edevatta microsoft office ile hazırlanmış word/powerpoint dosyaları üzerinde çalışılabilir mi? (görüntüleme, değiştirme)
2) USB girişi var diyor, kullanışlı mıdır yoksa SD kart ile çalışmak daha mı mantıklı?
3) Koca laptopu kongre kongre gezdirmemek için alınabilecek bir ürün müdür sizce bu? Değilse ne önerirdiniz?

Teşekkürler.

 
1- Her Android tablette MS Office ile yapabildiğin herşeyi yapmaya yarayan programlar var. En babası da (bence) QuickOffice. Ben kendisi ile birsürü iş yapıyorum, hiç sıkıntı olmadı.
2- Tablette dışarıdan takılan herşey sıkıntı oluyor, özellikle mobil bir insan isen.
3- Bu o işi yapar, ben şahsen Lenovo Yoga Tablet serisini öneririm.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (19.05.14 13:31:17) 
Bu tabletin usb girisi yok, olan giris sarj etmek ve data aktarimi icin. Mikro sd kart girisi var. Mikro sd de oyle usb stick gibi tak cikarlik birsey degil beni gozumde. Ben 8gblik bir sd taktim hicbir sikintisi yok.

Lakin usb stick direk tablete sokabilmek icin aparatlar var daha denemedim ama bence kullanisli olabilir.

Edit. Bu arada isinizi cok guzel gorur. Ben sizi yerinizde olsam bir de 3g baglanti alirim ustune de birkac bulut hesabi oh mis. Hersey elinizin altinda olur.coklu ekran kullanimk bu aleti one cikaran, ayni anda bircok pencrede calisilabiliyor. En basiti youtube da bir video seyrederken ayni zamanda browserda gezinip not tutulabiliyor eszamanli.
  • nwnd  (19.05.14 13:42:32 ~ 13:47:02) 
bence tablet alıcaksan hiç boşuna android alma. geçenlerde gördüm ipadair, hızlıalda 900liraya geliyordu.

ipad ten şaşma.
  • raskolnikov2  (19.05.14 13:48:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.